Ana Sayfa Spor 28 Temmuz 2022 319 Görüntüleme

SEFA BİZİM 12. ADAMA İHTİYACIMIZ VAR

52 Orduspor Futbol Kulübü’nün başarılı orta saha oyuncusu Sefa Küpeli, takımda her şeyin yolunda gittiğini belirterek, lige iyi başlayıp devamını da getirmek istediklerini söyledi.

Anagold 24 Erzincanspor’dan kadroya dahil edilen Sefa Küpeli, ilk etap kampını değerlendirerek, takımda uyum ve arkadaşlığın iyi olduğunu dile getirdi.

Takımın son durumu hakkında konuşan tecrübeli orta saha oyuncusu; “Geçtiğimiz sezon ucundan kaçan şampiyonluğu yakalamak için ben de bu sezon takıma katıldım. Çok güzel çalışıyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Herkes hazır gelmiş durumda. Lige iyi başlarsak, iyi götürürüz. İnşallah istediğimiz gibi olur” dedi.

Takımda gençlerle tecrübelilerin bir arada olmasının olumlu olacağını söyleyen Sefa Küpeli; “Gençlerle tecrübelilerin bir arada olması iki taraf için de çok iyi. Çünkü tecrübeli ağabeylerinden çok şey öğrenecek olan gençler var. Gençlerin enerjisinden etkilenecek tecrübeliler de var. İkisi beraber harmanlandığı sürece ligde başarıyı yakalayabiliriz” diye konuştu.

Taraftara seslendi

Taraftarlara da çağrıda bulunan Küpeli; “Saha dışında her zaman 12. adamı arıyoruz. Bize destek olurlarsa, onların desteğiyle beraber hedefe ulaşmak istiyoruz. Sezon boyunca yanımızda olsunlar ve el birliğiyle şampiyonluğa koşalım” ifadelerini kullandı.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri