Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 13 Nisan 2022 655 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayramı Rize’de geçirdikten sonra Ordu’ya gelerek vatandaşlarla buluşacağını..

X.Dün halk Gününde vatandaşlarla sohbet eden valimiz Tuncay Sonel’in sizlerle buluşmaktan son derece mutlu oluyorum sizlerin derdi bizlerin derdi diyerek her zaman kapımız silere açıktır mesajı verdiğini.

X.Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen dinletide Tiyatro Oyuncusu, Yönetmen ve Şair İbrahim Sadri; Sezai Karakoç, Cahit Zarifoğlu, Nurullah Genç ve Abdurrahim Karakoç gibi değerli isimlerin şiirlerini ve kendi şiirlerini seslendiren İbrahim Sadri’nin performansı izleyicilerden büyük alkış aldığını..

X.CHP’li Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’in hazırladığı ORDU DOSYASINI CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiğini..

X.ODÜ’de siyasi ağırlıklı Adrese teslim atamaların tepki çekmeye başladığını..

X.Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ordulu Serdar Durmuş’un annesi Cemile Durmuş’un yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek  vefat ettiğini.

X.Ordu’da fındık üreticileri fındıkların soğuk havadan zarar görmemesi için bahçelerde ateş yakmaya başladıklarını..

X.Burhan Hocanın 10 Nisan Polis Gününde Polislerimizi unutmayarak ÇİÇEK siparişi verdiğini ancak çiçeklerin başka adrese gittiğini..

X.İftar sonrası özel mekanlarda fuhuş yapan 10 kadının yakalanarak haklarında işlem yapıldıktan sonra cezalarının kesildiğini..

X. DİYORUM Kİ; HAVLAYAN KÖPEK KEMİĞİ BULDUĞU ZAMAN SUSAR…

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri