Ana Sayfa Spor 28 Şubat 2022 195 Görüntüleme

52 ORDU’DA BEKLENEN İSTİFA GELDİ

Son haftalarda oynadığı kötü futbolla  taraftarlara saç baş yoldurarak zirve yarışında çok önemli yara alan  52 Orduspor FK’de  teknik Direktör Cüneyt Tiryaki başarısızlığın faturasını kendine keserek istifa ettiğini açıkladı.

Pazar günü Bayrampaşaspor karşısında alınan hezimetin sorumlusu olduğunu kabul eden Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki dün 52 Orduspor Fk tesislerinde düzenlediği basın toplantısında işler istediğimiz gibi yolunda gitmedi bu takımdaki başarısızlığın faturasını kendime kesiyorum ve  görevimden istifa ediyorum diyerek kendisine her zaman destek olan Başkan Şükrü Bodur ve yönetimi ile taraftarlara teşekkür etti.

Cüneyt Tiryaki’nim istifası sonrası görüşlerini aldığımız 52 Orduspor Başkanı Şükrü Bodur’un  tecrübeli bir Teknik Direktörle görüşmeye başladıklarını büyük olasılıkla anlaştıklarını ve Teknik Direktörün bu akşam saatlerinde Ordu’ya gelerek yarın takımın başında ilk idmanına çıkacağını söyledi.

Öte yandan 52 Orduspor FK  Başkanı Şükrü Bodur’un hafta sonu Ordu’ya gelerek önce Yönetim sonra Teknik heyet ve futbolcularla bir görüşme  sağlayacağını ve takımdaki kötü gidişe dur demek için neler yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunacağının öğrenildiğini..

İlginizi çekebilir

ORDU ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

ORDU ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri