Ana Sayfa Ordu Haber 31 Ağustos 2021 643 Görüntüleme

AİLE KATLİAMINDA SON GELİŞME

Ordu'nun Korgan ilçesinde, fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y., çıkan tartışmada ailesine kurşun yağdırarak annesi, ağabeyi ve anneannesini öldürdü. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan polisi memuru baba Cemalettin Yalpı, ilk ifadesinde "Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum" dedi.

Ordu’nun Korgan ilçesinde, fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y., çıkan tartışmada ailesine kurşun yağdırarak annesi, ağabeyi ve anneannesini öldürdü. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan polisi memuru baba Cemalettin Yalpı, ilk ifadesinde “Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum” dedi.

28 Ağustos’ta Türkiye‘yi sarsan bir aile katliamı yaşandı. Ordu‘nun Korgan ilçesine bağlı Tepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda; 14 yaşındaki F.Y., fındık toplaması için ısrar eden ailesine kurşun yağdırdı.

YARALANAN BABANIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Polis babasının tabancası ile annesi Rahime Yalpı, ağabeyi Murat Yalpı ve anneannesi Cennet Gedek’i öldüren F.Y. babası Cemalettin Yalpı’yı da yaraladı. F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polis memuru babanın tedavisi sürüyor.

“TABANCAMI NASIL ALDI BİLMİYORUM”

Hayati tehlikeyi atlatan Cemalettin Yalpı’nın, ilk ifadesinde “Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, oğlum nasıl aldı bilmiyorum” dediği belirtildi. Yalpı’nın daha sonra detaylı ifadesine başvurulacak.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri