Ana Sayfa Spor 5 Ağustos 2021 193 Görüntüleme

İL HAKEM KURULU BAŞKANI KAHRAMAN MİNNET ”ORDULU HAKEMLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

2020-2021 sezonunda düdük çalıp bayrak salladıkları Süper Lig, TFF 1. ve 2.Lig ile 3.Lig'de başarılı performanslarıyla dikkat çeken Ordulu hakemlerimiz gururumuz olmaya devam ediyor.

2020-2021 sezonunda düdük çalıp bayrak salladıkları Süper Lig, TFF 1. ve 2.Lig ile 3.Lig’de başarılı performanslarıyla dikkat çeken Ordulu hakemlerimiz gururumuz olmaya devam ediyor.

Kahraman Minnet’in İl Hakem Kurulu Başkanı seçilmesinin ardından son 3 sezondur başarılarının üzerine koymaya devam eden Ordulu hakemler, yeni sezon hazırlıklarına 19 Eylül stadyumun da devam ediyor. Geçen sezon daha çok Süper Lig’de görev alan Üst Klasman Yardımcı Hakemi Samet Çavuş, hem dört büyüklerin müsabakalarında hem de diğer karşılaşmalarda neredeyse sıfır hatayla bayrak sallayarak kalitesini ortaya koydu.Diğer Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Uygar Bebek, Cemal Alpay ve Mehmet Şengül de TFF 1.Lig’de görev aldıkları karşılaşmalarda en az hatayla maçları tamamladılar.

Ordulu Klasman Hakemleri Volkan Şeker ve Adem Cinek ise TFF 2. ve 3.Lig karşılaşmalarında düdük çaldılar. Hem Şeker hem de Cinek dört dörtlük müsabakalar yönettiler. Klasman yardımcı hakemi Metin Yalçın da 2.ve 3.Lig’de görev aldı ve başarılı maçlar çıkardı.Öte yandan Ordulu hakemler, 2021-2022 sezonu öncesinde de hazır olmak için antrenmanlarına 19 Eylül Stadyumu’nda devam ediyor.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri