Ana Sayfa Spor 23 Haziran 2021 353 Görüntüleme

52 ORDUSPORDA KALEYE “KAYA” GİBİ TAKVİYE

52 Orduspor Futbol Kulübü'nde Teknik heyetin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten ve bugüne kadar 9 transfere imza atan Transfer Komitesi önceki gün kaleci arayışlarını sonlandırarak Bayrampaşasporda başarılı bir sezon geçiren 35 yaşındaki Kaleci Hasan Kaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

52 Orduspor Futbol Kulübü’nde Teknik heyetin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten ve bugüne kadar 9 transfere imza atan Transfer Komitesi önceki gün kaleci arayışlarını sonlandırarak Bayrampaşasporda başarılı bir sezon geçiren 35 yaşındaki Kaleci Hasan Kaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki’nin raporuna göre takımı dizayn etmeye çalışan transfer komitesi, görüşmeleri hızlandırarak

kadrosuna 9 ismi dahil etti.

Uzun zamandan beri kaleci arayışlarını sürdüren Mor-beyazlıların son transferi Bayrampaşa Spor’dan kaleci Hasan Kaya oldu.

52 Orduspor’un kadrosuna kattığı  diğer transferleri ise şu şekilde:  Sezonun ilk transferini Doğancan Aynacı’yı kadrosuna katan Mor Beyazlı ekip ardından Özgen Erdem ve Taner Kahriman’ı renklerine bağladı. Mor-beyazlılar, Belediye Derincespor’dan sol bek Sinan Morgil, lisansı Başakşehir’de olan ve son olarak 68 Aksaray Belediyespor’da forma giyen Muzaffer Kahraman’ı kiralık olarak kadrosuna katan Mor Beyazlı ekip  Karacabey Belediyespor’dan stoper Rasimcan Değirmenci ve orta saha oyuncusu Sergen İlhan ile Afjet Afyonspor’dan stoper Emre Tosun ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı. Böylelikle 52 Orduspor’da  iç ve dış transfer sayısı 9 olurken 2-3 isimle daha görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri