Ana Sayfa Ordu Haber 31 Mayıs 2021 419 Görüntüleme

BAŞKAN TÖREN GELENEĞİ BOZMUYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, mesaisinin büyük bölümünde sahada vatandaşlarla bir arada olmaya, onların istek ve taleplerini dinlemeye değerlendirmeye ve sorunlara yerinde çözüm üretmeye devam ediyor. Hafta içi şehir merkezinde esnaflara, vatandaşlara gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanında iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarıyla şehre ve belediye hizmetlerine dair istişarelerde bulunan Başkan Tören, geleneksel hale getirdiği her Cuma bir mahalle ziyaretlerini de aksatmadan devam ettiriyor. Tören, bu hafta Cuma ziyaretinde Karaağaç Mahallesinde Muhtar Kadir Kır ve Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. BAŞKAN TÖREN “AMACIMIZ GÖNÜLLERİ VE HAYIR DUALARI KAZANMAK” Göreve geldiğinden buyana hafta içi şehir merkezinde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunduğunu, Cuma günleri de bir vesile ile mahalleri ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Tören, ziyaretlerinin amacını ise "hem hizmetleri ve çalışmaları yerinde görmek, hem de vatandaşlarımızla ihtiyaç ve talepleri karşılıklı konuşmak,  not almak, bütçe disiplini içerisinde önceliğini de değerlendirerek programlamak, aynı zamanda memleketimin o eli öpülesi büyüklerimin gönüllerini rızalarını ve hayır dualarını da kazanmak amacıyla bu ziyaretlerimi kesintisiz sürdürüyorum" sözleriyle açıkladı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, mesaisinin büyük bölümünde sahada vatandaşlarla bir arada olmaya, onların istek ve taleplerini dinlemeye değerlendirmeye ve sorunlara yerinde çözüm üretmeye devam ediyor. Hafta içi şehir merkezinde esnaflara, vatandaşlara gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanında iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarıyla şehre ve belediye hizmetlerine dair istişarelerde bulunan Başkan Tören, geleneksel hale getirdiği her Cuma bir mahalle ziyaretlerini de aksatmadan devam ettiriyor. Tören, bu hafta Cuma ziyaretinde Karaağaç Mahallesinde Muhtar Kadir Kır ve Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

BAŞKAN TÖREN “AMACIMIZ GÖNÜLLERİ VE HAYIR DUALARI KAZANMAK”

Göreve geldiğinden buyana hafta içi şehir merkezinde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunduğunu, Cuma günleri de bir vesile ile mahalleri ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Tören, ziyaretlerinin amacını ise “hem hizmetleri ve çalışmaları yerinde görmek, hem de vatandaşlarımızla ihtiyaç ve talepleri karşılıklı konuşmak,  not almak, bütçe disiplini içerisinde önceliğini de değerlendirerek programlamak, aynı zamanda memleketimin o eli öpülesi büyüklerimin gönüllerini rızalarını ve hayır dualarını da kazanmak amacıyla bu ziyaretlerimi kesintisiz sürdürüyorum” sözleriyle açıkladı.

“MUHTARLARIMIZ İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ 7/24 İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

Muhtarlar ile Mahallelerin ihtiyaç ve sorunlarıyla ilgili 7/24 istişare içerisinde olduklarını ve birlikte çalıştıklarını vurgulayan Başkan Tören, “Özelde Karaağaç Muhtarımız Kadir Kır kardeşim ama genelde bütün Muhtarlarımız ile Şahsen 7/24 mahallelerin sorunları ile ilgili istişare ediyoruz. Kâh gecenin yarısında kâh sabahın seherinde bana rahatlıkla ulaşıp memleket insanımızın hem de mahallelerin genel problemleri ile ilgili beklentilerini taleplerini dile getiriyorlar ve bu memlekette yaşayan her bir insanımızın dilek ve temennilerine de tercüman olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz de onların taleplerine ve insanımızın beklentilerine cevap verebilmek adına canla başla çalışıyoruz. Hasat döneminde artan nüfus yoğunluğumuzu da dikkate alarak bilhassa bahçe yollarımızın ve diğer sokaklarımızın bakımı, onarımı reglajı konusunda hem bu mahallemizde hem de diğer mahallelerimizin tamamında görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

” TASARRUFLA BÜYÜYORUZ”

“Geldiğimiz Günden İtibaren 1 Lira Borç Almadan 1 Lira Kredi Çekmeden 50 Kilometre Beton Yol Programını Başlattık”

72 Mahalle için başlattıkları 50 kilometre beton yol seferberliği başlattıklarına dikkat çeken Başkan Tören, “Tasarrufla büyüyoruz. Ancak kesinlikle hizmetlerden tasarruf etmiyoruz bunun altını özellikle çizmek istiyorum. Geldiğimiz günden itibaren 1 lira borç, 1 lira faiz, 1 lira kredi kullanmaksızın yeni bir 50 kilometrelik bir beton yol programını başlattık.  Allah’a hamdolsun şimdiki durağımız bu bölge havzası olacak. Köydeki özellikle engebeli, geçişin yol güvenliğinin insanımızı vatandaşımızı malını mülkünü tehdit ettiği noktalara müdahale edeceğiz. Diğer taraftan engelli ailelerimizin güzergâhları ve şühedanın bize emanet bıraktığı ailelerimiz yani şehit ailelerimizin kullandığı güzergâhlarda üzerimize düşeni yapacağız. Mahalli müşterek alanda başka bir ihtiyaç olursa imkânlar ölçüsünde elbette sizin yanınızda bulunacağız” ifadelerine yer verdi.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri