Ana Sayfa Spor 20 Nisan 2021 338 Görüntüleme

“ŞAMPİYONLUKTA KARARLIYIZ” DİYEN BAŞKAN BODUR:TAKIM İÇİNDE BİR ÇOK ŞEY SİLBAŞTAN…

3.Lig 4. Grup'ta  sezona şampinluk parolasıyla başlayan  ancak alınan kötü sonuçlar  nedeniyle geçen haftaya kadar devam eden Play-Off yarışınad  havlu atan 52 Orduspor FK, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlardan mutlu dönemedi. Mor Beyazlı ekip, evinde oynadığı karşılaşmalarda sadece bir kez mağlup olurken, dışarıda ise 6 kez mağlup oldu.

3.Lig 4. Grup’ta  sezona şampinluk parolasıyla başlayan  ancak alınan kötü sonuçlar  nedeniyle geçen haftaya kadar devam eden Play-Off yarışınad  havlu atan 52 Orduspor FK, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlardan mutlu dönemedi. Mor Beyazlı ekip, evinde oynadığı karşılaşmalarda sadece bir kez mağlup olurken, dışarıda ise 6 kez mağlup oldu.

Şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda pandemiden dolayı tribünlerde taraftarından uzak kalan Mor Beyazlılar buna rağmen 19 Eylül Stadyumu’nda oynadığı müsabakalarda hem daha fazla puan topladı hem de dış sahaya göre daha çok pozisyona giren ekip oldu. Geride kalan sürede 29 karşılaşmaya çıkan 52 Orduspor, 9 galibiyet 13 beraberlik 7 mağlubiyet alırken topladığı 40 puanla 6. sırada bulunuyor. Play-Off sıralamasının 10 puan gerisinde kalan Ordu ekibi, bu şansını yitirirken, düşme potasının ise 8 puan üzerinde yer alıyor. 52 Orduspor’un ligde kalması da kesinleşti.

Sezonu hedefinden uzak kapatan Mor Beyazlı ekibimizde Başkan Şükrü Bodur’un bu hafta Ordu’ya gelerek yönetimi toplayıp yeni sezon planlaması yapacağını  önce Teknik heyet sorununu çözerek takımda kalacak ve gidecek futbolcuları belirlemesi bekleniyor.

Yeni sezonda şampiyon bir ekip yaratmak istediğini sözlerine ekleyen Başkan Bodur’un takımın başına dışarıdan tecrübeli bir Teknik Heyet getireceği ve belirlenen yerlere nokta transferler yapılacağı öğrenildi.

52 Orduspor FK takımında yönetime 4-5 yeni ismin takviye yapılacağıda sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Yarın 19 Eylül stadyumunda 68 Aksaraysporu konuk edecek olan Mor Beyazlı ekibimizin kalan maçlarına genç  ve yerli oyuncularımızla sahaya çıkması bekleniyor. 52 Orduspor Futbol Kulübü, son 3 haftada 68 Aksaray Belediyespor ve Modafen ile sahasında, Bergama Belediyespor ile de deplasmanda karşılaşacak.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri