Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 31 Mart 2021 795 Görüntüleme

Bunları Biliyor Musunuz ?

Sağra’yı Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarından olan OYAK’ın satın alması sonrası Sağra’yı ziyaret eden Valimiz Tuncay Sonel’in Sağra gibi bir dünya markasının Ordu’da kalması bizler için çok önemliydi bu konuda açık desteklerinden dolayı şahsım ve Ordulular adına Cumhurbaşkanımıza Teşekkür ederek şükranlarımızı sunarız paylaşmında bulunduğunu…

 

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın bugün Ordu’ya gelerek önce parti binasının açılışına ve Altınordu Merkez ilçe kongresine katılacağını daha sonra ise Milletvekili Cemal Enginyurt ve partilileriyle sokağa çıkarak esnaf ve vatandaşlarla buluşacağını..

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı kabine listesinde OBB Kurucu Başkanı Enver Yılmaz isminin yer alacağı Ankara kulislerinin Ordu’da heyecan yarattığını..

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in Ordulu hemşerilerine söz verdiği 1.Milyon 600 bin lira destek paralarını ilgililerin hesaplarına yatırarak zor günlerde esnaflara nefes olduğunu..

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in en büyük hayalinin 2023 Türkiyesine sorunsuz bir ALTINORDU yetiştirmek olduğunu…

 

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin’in iddialarının yalan ve maksatlı olduğunu söylediği CHP’li Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’e hodri meydan diyerek iddialarını ıspat etmeye çağırdığını…

 

DP Milletvekili Cemal Enginyurt’un “Biri KOKAN çeker varlıktan Biri intihar eder yokluktan” diyerek yolsuzluk ve yoksuzluk vurgusub yaparak göndermelerde bulunduğunu..

 

Türkiye’de ve özellikle Ordu’da virüs vakalarındaki artış nedeniyle Ramazan ayıda dahil olmak üzere Cumartesi yasağının geri geldiğini..

 

Dün Efirli’de meydana gelen Atolye yangınının bir çok işyerine sıçramasıyla çevre sakinlerinin korkulu anlar yaşadığını ancak İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındığını..

 

Dün Altınordu ilçesinin bazı noktalarında uygulamaya konulan “Trafikte Önce Yaya Uygulama” programının sadece bir gün değil her gün uygulanması gerektiğini.

 

DİYORLAR Kİ; YAŞASIN ZENGİNLER KENARDA YAŞAM MÜCADELESİ VERSİN FAKİRLER!

 

KENDİLERİ TOKKEN AÇ YATAN KOMŞULARIN SU İÇEREK HEMEN UYUMALARININ istendiğini..

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri