Ana Sayfa Spor 3 Şubat 2021 311 Görüntüleme

MOR BEYAZLILAR 19 EYLÜL’DE 3 PUAN AVINDA… GALİBİYETTEN BAŞKASI YALAN….

3’üncü lig 4’üncü grupta mücadele eden Mor-Beyazlılar, ligin 19’uncu haftasında bugün sahasında Muğlaspor’u ağırlayacak. 

3’üncü lig 4’üncü grupta mücadele eden Mor-Beyazlılar, ligin 19’uncu haftasında bugün sahasında Muğlaspor’u ağırlayacak.

BAŞKAN BODUR ORDU’DA

52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur’unda dün akşam saatlerinde Ordu’ya gelerek bugün maç öncesi teknik Heyet ve Futbolcularla bir araya gelerek görüşme yaparak bundan sonraki maçlarda kesin kayıp istemediğini söyleyerek onların her zaman yanında olduğunu söyleyerek takım otobüsü ile maça gideceğini öğrendik.

Teknik Heyet ve Futbolcularında Başkan Bodur’a söz vererek artık bizde kaybetmek istemiyoruz çünkü biz hedef takımın oyuncularıyız diyerek kendilerini affetricekleri sözünü verdiler.

3 PUANDAN BAŞKASI  YALAN..

Bugün galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz diyen 52 Orduspor FK takımın futbolcuları dün yaptıkları ter idmanı ile çalışmalarını tamamlayarak tesislerde maç saatini beklemeye başaldılar. Bugünkü mücadele 19 Eylül Stadı’nda saat 13:00’te başlayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a 2-1 yenilerek 2’nci devreye mağlubiyetle başlayan Ordu temsilcisi, bu hafta evinde galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Liderle arasında 8 puanlık bir fark bulunan mor-beyazlılar, Play-Off potasının ise 2 basamak gerisinde bulunuyor.  52 Orduspor, geride kalan 18 haftada oynadığı 17 maçta 5 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 25 kez fileleri havalandıran Ordu temsilcisi, kalesinde ise 17 gole engel olamadı. 8 averaj ve 24 puana sahip mor-beyazlılar, puan sıralamasında 7’nci basamakta yer alıyor.

Öte yandan bugünkü karşılaşmanın Maçın hakemi Manisa bölgesi Klasman Hakemlerinden Yunus Emre Çakar olurken yardımcılıklarını ise; Gökhan Özkan, Fatih Deveci, Berk Sipahi üstlendi.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri