Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 28 Ocak 2021 493 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

Valimiz Tuncay Sonel’in kendisine mektupla ulaşan 2112 yetim ve öksüz çocuklarımız arasında yer ala Vatan Yaşar Giden isimli çocuğumuzun imzalı Trabzonspor forması istemesi üzerine harekete geçerek Trabzonspor kulübünden gönderilen forma ve Futbol topunun Çatalpınar kaymakamı Muhammed Kılıçarslan aracılığı ile çocuğumuza teslimini sağlayarak onunda yüzünü güldürdüğünü…
  1. Valimiz Tuncay Sonel’in kendisine mektupla ulaşan 2112 yetim ve öksüz çocuklarımız arasında yer ala Vatan Yaşar Giden isimli çocuğumuzun imzalı Trabzonspor forması istemesi üzerine harekete geçerek Trabzonspor kulübünden gönderilen forma ve Futbol topunun Çatalpınar kaymakamı Muhammed Kılıçarslan aracılığı ile çocuğumuza teslimini sağlayarak onunda yüzünü güldürdüğünü…
  2. OBB Başkanı Dr. Hilmi Güler’in sosyal medya üzerinden kendisine iftira atanlarla “yargı önünde hesaplaşacağız” diyerek bundan sonra herkes yazdığı çizdiğine dikkat etmeleri gerektiği uyarısında bulunduğunu..
  3. “İşimiz yapacağız, Yüreklere dokunacağız” diyerek “Engelli Dostu bir Kent yaratmak için çalışıyoruz” diyen Altınordu Belediye başkanı Aşkın Tören’in “Engelli bireylerimizin daha rahat bir yaşamı için onların önündeki tüm engelleri kaldırmaya kararlıyız” mesajı verdiğini..
  4. Ordu Defterfarı Kemalettin Işık’ın vergi borçlandırmalarında ve taksitlendirilemelrinde son haftaya girildiğini söyleyerek borçu vatandaşlarımızın bu fırsatı kaçırmamalarını istediğini..
  5. Daha Önce 8 Şubat Tarihinde Yapılacağı Açıklanan AK Parti Ordu İl Kongresinin 17 Şubat Tarihinde Yapılacağı açıklanırken Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Videokonferans Yöntemiyle Katılacağının açıklandığını…

 

  1. Baro Başkanı Av. H.Murat Poyraz’ın Baro seçimlerinin ertelenmesi kararına yapılan itirazı kabulü ile Baro seçimlerinin yapılmasının önünde hiçbir engelin kalmadığını söylediğini..
  2. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un Demokrat Partiye katılmasından sonra Altınordu ve diğer ilçelerimizde vatandaşların partiye üye olmaya başladıklarını…
  3. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Daire Başkanı Seyfettin Bilkay’ın başarılı çalışmaları ve yaptığı araştırmaların ile ihtiyaç sahipleri olan ailelerin ihtiyaçlarının tespit edilerek anında gerekli yardımların birebir yapılmaya başlandığını..
  4. Son yıllarda Ordu’da en çok faliyet gösteren cazip mesleğin Çiğ Köfte ve Tütün satıcılığı olmasının dikkatlerden kaçmadığını..
  5. Ordu’da son yılların Petrol kralının iş insanı Bülent Yılmaz olduğunu…

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri