Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 21 Ocak 2021 709 Görüntüleme

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

Şehrimizin sevilen değerlerinden İş insanı Yalçın Çelebi büyüğümüzün Valimiz Tuncay Sonel’in çaprısına duyarsız kalmayarak  “ Birsen Çelebi” adını vereceği 2. Bir Anaokulunu yaptırmak için harekete geçtiğini..
  1. Şehrimizin sevilen değerlerinden İş insanı Yalçın Çelebi büyüğümüzün Valimiz Tuncay Sonel’in çaprısına duyarsız kalmayarak  “ Birsen Çelebi” adını vereceği 2. Bir Anaokulunu yaptırmak için harekete geçtiğini..
  2. Kıyılarımızı vatandaşlarımıza açacağız sözü veren Büyükşehir Belediye başkanı Dr. M. Hilmi Güler’den kıyılarımızda saklı olarak kalan müdahale yapılmayan kaçak yapılarında yıkılması konusunda hassasiyet göstermesinin istendiğini..
  3. Gecikmeli olsada açılan Çambaşı kayak Merkezinde kar kalınlığının 70 santimi bulması nedeniyle çevre illerden vatandaşların akın ettiğini ve Otellerden sonra Banglok evlerde de boş yerlerin kalmadığını..
  4. AK Partide kongre süreçlerinin başlaması ile AK Parti İl Yönetimine girmek isteyenlerin parti binasını mesken tutarak çay sohbetlerine başladıklarınıııı
  5. Toplu taşıma araçlarını kullanan sürücülerinde her gün bvinlerce insanla temas halinde olduklarını söyleyerek Koronavirüs aşı vurulmasında riskli gruba dahil olmak istediklerini..
  6. Altınordu Belediyesinde işlerin tıkır tıkır işlemesindeki en büyük özelliğin işlerin iş bilenlere teslime dilmesinden kaynaklandığını..
  7. Zamparalık yüzünden karısının tuttuğu adamlardan dayak yiyen Kart Zamparanın başına gelenlerin pişmiş tavuğun başına gelmediğini..
  8. OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından son günlerdeki don olayları nedeniyle vatandaşlarımıza su sayaçlarınızı dondurmayın uyarılarında bulunduğunu…
  9. İkinci yarı hazırlıklarını tesislerinde sürdüren 52 Orduspor FK takımında Başkan Şükrü Bodur’un televizyon ekranlarından söz verdiği yeni transferlerin beklendiğini.
  10. SANA DİYORUM Kİ; Her Dönemin ADAMI olacağına kendi döneminin geleceğini bekle….

 

 

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri