Ana Sayfa Spor 4 Ocak 2021 411 Görüntüleme

PASTALAR KESİLDİ ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERİLDİ 2021 YILI ŞAMPİYONLUK YILI OLACAK

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, fakat aldığı sonuçlarla Play Off potasından uzaklaşan 52 Orduspor FK,Teknik Direktör Sinanbayraktar’ın istifası sonrası  göreve gelen  yeni teknik direktörü Bora Marangoz yönetiminde yeniden çıkışa geçerek bu yarışta bizde varız dedi.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, fakat aldığı sonuçlarla Play Off potasından uzaklaşan 52 Orduspor FK,Teknik Direktör Sinanbayraktar’ın istifası sonrası  göreve gelen  yeni teknik direktörü Bora Marangoz yönetiminde yeniden çıkışa geçerek bu yarışta bizde varız dedi.Teknik Direktör Bora Marangoz ile çıktığı 3 maçta 7 puan toplayan Mor Beyazlı ekip Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Modafen maçıyla ligin ilk yarısını tamamlayacak. Ligin ilk yarısının son karşılaşmasını kazanarak ligin ilk yarısını  26 puanla tamamlamak isteyen  yönetim Teknik Direktör Bora marangoz’un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına start verecek.

Öte yandan  52 Orduspor Futbol Kulübü’nde Başkan Şükrü Bodur, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular bir araya gelerek yeni yıl pastası kesti.

Şükrü Bodur’un başkanlığa seçilmesinin ardından başka bir kimliğe bürünen ve hedefe yürüyen 52 Orduspor Futbol Kulübü, 2020’yi erken terk etti!

Başkan Şükrü Bodur, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular, Gülyalı Turnasuyu Spor Tesisleri’nde bir araya geldi.

Neşeli geçen toplantıda yeni yıl öncesinde pasta kesildi. Futbolcular, Başkan Bodur ve yönetim kurulu üyelerine şampiyonluk sözü verirken, ‘2021’de bir üst lige çıkacağız’ dediler.

Başkan Şükrü Bodur ise teknik heyet ve futbolculara olan güveninin tam olduğunu belirterek, sezon sonunda 52 Orduspor Futbol Kulübü’nü 2.Lig’de görmek istediğini dile getirdi.

52 Orduspor’da yeni yıl pastasını kaptan Burçin Yüksel, golcü oyuncu Gökhan Aydaş ve orta saha oyuncusu Sebahattin Usta kesti.

 

 

 

 

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri