Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 16 Aralık 2020 761 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

Ülkemizde yaşanabilecek kuraklık tehlikelrine karşı 18 ay önceden çalışmalara başlama startı veren Büyükşehir Belediy Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in Ordulu vatandaşlarımıza SU sıkıntısı yaşatmamak için projelerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz diyerek yüreklere su serptiğini..
  1. Ülkemizde yaşanabilecek kuraklık tehlikelrine karşı 18 ay önceden çalışmalara başlama startı veren Büyükşehir Belediy Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in Ordulu vatandaşlarımıza SU sıkıntısı yaşatmamak için projelerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz diyerek yüreklere su serptiğini..

 

  1. ORBEL Genel Müdürü Muhammed Günaydın’ın “Büyükşehir Belediyesinin en önemli iştiraki olarak Başkanımız Dr. M. Hilmi Güler’in direktifleri doğrultusunda bünyemizde bulunan şirketlerimizi kar ettirerek marka değeri yapmak için arkadaşlarımızı özverili olarak sürdüriyoruz” dediğini..

 

  1. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın Fındık fiyatlarını düşürenlere karşı Fındık üreticilerimiizn sabır göstererek fındıklarını pazara indiremeyerek çok önemli bir duruş sergileyerek Fındık Baronlarına dimdil ayaktayız mesajı verdiklerinin takdire şayan olduğunu söylediğini..

 

  1. Basın İlan kurumu eski Şube Müdürü ve halen Ankara Basın İlan Kurumu Müdürlüğünü yapan Arkadaşımız Murat Yürekli’nin biticik Annesi Makbule Yürekli’nin vefat haberinin dostları arasında üzüntü ile karşılandığını..

 

  1. Çizgileri ile insanlara ayrı bir fark yaratan Karikatürist yazar arkadaşımız Mustafa Köksal’ın dün Gazetemize özel hediyesi ile gelerek şahsıma jest yaparak gönüllerde olduğunu bir kez daha gösterdiğini..

 

  1. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı arkadaşımız Uğur Özcan’ın biricik Babası hacı Hasan Özcan’ın yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat ettiğini..

 

  1. 52 Orduspor FK takımının teknik Direktörlüğüne getirilen Bora Marangoz’un dün futbolcuları ile bir araya gelerek hepiniiz yakından tanıyorum ligin en iyi oyuncuları sizler en iyi takımıda 52 Orduspor FK’dır onun için hep birlikte başarılı olmak için tek yumruk olarak geçmişi bir tarafa bırakarak yeni sayfa açacağız mesajı verdiğini..

 

  1. UNUTULMASIN Kİ; 100 tane yüz Dostun olacağına 1 tane GÖNÜL dostun olsun hepsine bedeldir.

 

  1. Diyorum ki; Masken Düştü hemen Korona maskesini çıkart 1001 Surat maskeni tak….

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri