Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 10 Kasım 2020 368 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

BUGÜN 10 KASIM Yokluğuna alışamadığımız alışmak istemediğimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizleri öksüz bıraktığı gün olduğunu….
  1. BUGÜN 10 KASIM Yokluğuna alışamadığımız alışmak istemediğimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizleri öksüz bıraktığı gün olduğunu….

 

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özellkle Karadeniz bölgesinde sahil kıyılarına yapılan kaçak yapılaşmaların önüne geçilmesi için Belediyelere talimat vererek ruhsatsız tek yapı istemiyorum” YIKIN” talimatı verdiğini..

 

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılacağı ve tarihi bu hafta belli olacak olan AK Parti İl Kongresinin yeni yapılan Stadyumda yapılması için hazırlıklara başlandığını…

 

  1. Virüs salgının artış göstermesi nedeniyle Vali Tuncay Songel’in güvenlik güçlerine talimat vererek kural tanımazlara kurallarımız tanıtmak ve uygulatmak için önce bilgilendirmelerimizi sonra gereğini yapalım dediğini..

 

  1. Koronavirüs tedavisinin Hastane ayağını tamamlayarak evinde istirahate çekilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un kendisini bu zor süreçte yalnız bırakmayan gönül dostlarına TEŞEKKÜR ettiğini…

 

  1. DEDENİN Çiftliğinde Tavukları gagalayan Kart Horozun Pazar günü 2 civcivle geldiği Kozmik odada ders çalıştıklarının iddia edildiğini..

 

  1. Son günlerde zabıtalarında görmezden geldiği Ordu’da SOKAK ARALARI ve KALDIRIM ÜSTÜ OTOPARKIN moda olduğunu…

 

  1. Çukura düşerek ölümü yakından hisseden Kitapçı Faruk’u bir süre önce vefat eden Hami Azaklı’nın kontenjandan yer ayırdım çabuk gel dediğini…

 

  1. 52 Orduspor FK’nın bugün saat 12.00 de deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor ile oynayacağını…

 

  1. HAYDİ ORDU: Eğer Bir DEMİR ALİ’yi yaşatamıyorsak yazıklar olsun bize…..

 

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri