Ana Sayfa Spor 10 Kasım 2020 424 Görüntüleme

BAYRAKTAR: ARTIK GALİBİYET İSTİYORUZ

Bugün deplasmanda  Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak olan 52 Orduspor Fk takımı beraberliklr zincirine son vererek sagadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Bugün deplasmanda  Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak olan 52 Orduspor Fk takımı beraberliklr zincirine son vererek sagadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Sinan Bayraktar nezaretinde dün gerçekleştirilen spon ter antrenmanında oyuncuların  hırslı halleri dikkat çekerken, tüm planların galibiyet üzerine yapıldığı gözlemlendi.

Ligde son oynadıkları 2 karşıalşmadanda beraberlklerle ayrılarak 4 puan kaybettiklerini söyleyen Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar’ın “artık galibiyete çok ihtiyacımız var bugün deplasmanda  karşılaşacağımız KARBEL Karaköprü Belediyesporu yenerek galibiyet zincirlerimizi başlatmak istiyoruz çünkü iyi futbol oynuyoruz sadece gol eksikliğimiz var bunuda aşarak yeni bir sayfa başlatmak için hafta içinde çok sıkı taktik çalışmaları yaptık inşallah sahadan  başımız dik ayrılırız ”dedi.

Karbel Karaköprü Belediyespor-52 Orduspor Futbol Kulübü müsabakası 10 Ekim 2020  bugün saat 12.00’da Faruk Çelik Stadyumu’nda oynanacak.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri