Ana Sayfa Spor 26 Ekim 2020 656 Görüntüleme

ÖZTÜRK’TEN BOTANİK PARK’A SPOR KÖYÜ

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) eski başkanı ve başkan adayı Zafer Öztürk, projelerini açıklamaya devam ediyor. Öztürk, Botanik Park'ın arazisine hem futbol kulüpleri hem de diğer branşlar için saha ve salonlar yapılarak Ordu amatörünün 50 yıl rahat edebileceğini söyledi.

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) eski başkanı ve başkan adayı Zafer Öztürk, projelerini açıklamaya devam ediyor. Öztürk, Botanik Park’ın arazisine hem futbol kulüpleri hem de diğer branşlar için saha ve salonlar yapılarak Ordu amatörünün 50 yıl rahat edebileceğini söyledi.

Ordu amatörü için önemli proje!

Ordu amatörünün ayakta durabilmesi ve aşama kaydedebilmesi için artık sıradan projeler yerine daha gerçekçi ve devamlılığı olan projelere yer verilmesi gerektiğini aktaran Öztürk, tek amacının Ordu amatörünün daha iyi günler görmesi olduğunu dile getirdi.

“Beraber hareket etmeliyiz”

Botanik Park’a yapılacak projeyle Ordu amatörünün rahat edebileceğini belirten Öztürk, “Ordu ASKF başkan adayı olarak Botanik Park’ın olduğu yere futbol takımları için sahalar, diğer branşlar içinde spor salonlarının yapılacağı bir spor köyü yapılmasıyla ilgili bir projemiz var. Ordu amatörü için çok önemli bir proje. Bu projeye Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Valimiz, Büyükşehir Belediyesi ile diğer belediyelerimizin başkanları ve tüm taban spor birliklerimizin destek olmalarını ve düşüncelerini bekliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek bu proje gerçekleşebilir. Projenin gerçekleşmesi de Ordu amatörü için milat olur” ifadelerini kullandı.

ASKF Başkan adayı Zafer Öztürk, Botanik Park’a yapılmasını planladığı Spor Köyü projesi için uydu üzerinden bir çizim de hazırlattı.

Spor Köyü projesinin içerisinde Ordu amatör spor kulüpleri için her şeyin yer aldığını aktaran Öztürk, projenin model olarak Trabzonspor’un Akyazı Tesisleri’ne benzediğini, ayrıca içerisinde 6 adet portatif tribünlü futbol sahası, voleybol ve basketbol sahaları, kapalı spor salonu, halı saha, sağlık binası ve kafeterya yer aldığını söyledi.

Öztürk, Spor Köyü projesinin hayata geçmesi için yetkililer ve gerekli kurum kuruluşlarla görüşmeler yapacağını dile getirdi.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri