Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 14 Eylül 2020 574 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

Valimiz Tuncay Sonel’in denetimlerde vatandaşlarımızla yaptığı sohbetlerde “Koronavirüs ile mücadeleyi birlikte yapmak için başta maskemizi taakarak tedbirlere mutlaka uymalıyız” mesajı verdiğini..
  1. Valimiz Tuncay Sonel’in denetimlerde vatandaşlarımızla yaptığı sohbetlerde “Koronavirüs ile mücadeleyi birlikte yapmak için başta maskemizi taakarak tedbirlere mutlaka uymalıyız” mesajı verdiğini..

 

 

  1. AKP’li eski Bakan Ertuğrul Günay’ınbakanlık yaptığı

AK Partinin geçmişte FETÖ yapılanmasını övmek desteklemek onların yanında görünmek suç olması halinde kapatılması gerekiyor dediğini…

 

  1. Büyükşehir Beldiye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in tedavisini yarıda keserek “nerede kalmıştık” mesajı ile sahaya indiğini..

 

  1. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in “biz borç yaparak değik borç ödeyerek proje haazırlayarak hayata geçiren belediyeyiz” diyerek 2023 yılında çok önemli projeleri hayata geçiren belediye olacaklarını söylediğini..

 

X.Altınordu belediyesinden bir süre önce emekli olan karıncayı dahi incitmeden görevini yapan sevilen zabıta memuru İbrahim Güzeltepe’nin geçirdiği Trafik akzası sonrası vefat etmesinin sevenleri taarafından üzüntü ile karşılandığını..

 

  1. Yeni Orduspor ve AK Parti eski İl başkanı Av. Uğur Çelenk’in aylar sonrası arabasının içinde de olsa gözükmeye başladığını.

 

  1. Cumartesi günü yapılan AK Parti 7. İlçe kongresinde Gülyalı ilçe başkanlığına Abdullah Sipahi’nin güven tazeleyerek yeniden seçildiğini bugünde Perşembe ilçe kongresinin yapılacağını…

 

 

  1. Cuma günleri camilerimizdeki kötü ayak kokusunu önlemek için hayırseverlerin cami kapılarına ÇORAP koymalarının istendiğini..

 

  1. Dağıtıcı ve Baskı ustalarını fikir işçisi olarak sigortalı gösterip resmi ilan alan gazetelerin yeterli şekilde denetlenmediğinin iddia edildiğini..

 

  1. Eskiden KURT olup dağları inletenlerin şimdi nasıl İT olduklarını merak ettiğimi.

 

  1. Ordu siyasetinin sır küpü olarak bilinen KARA KUTUSU Faruk Atlı’nın Ankara’da çok önemli toplantılara katıldıktan sonra Ordu’ya döndüğünü…

 

 

İlginizi çekebilir

Bunları biliyormusunuz?

Bunları biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri