Ana Sayfa Ordu Haber 28 Temmuz 2020 439 Görüntüleme

ENGİNYURT: FINDIK ÜZERİNDEN OYUN OYNAMAYIN

Atatürk sevgisinden rahatsız olanların kendisini takipten çıktıklarını söyleyen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Fındık fiyatları için bugün güzel bir haber duymak, son günlerin en keyifli haberi olur” dedi.

Atatürk sevgisinden rahatsız olanların kendisini takipten çıktıklarını söyleyen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Fındık fiyatları için bugün güzel bir haber duymak, son günlerin en keyifli haberi olur” dedi.

Partisinden ihracı istenen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla Ordu ve ülke gündemini değerlendirmeye devam ediyor. Son yaptığı açıklamalarla Enginyurt, fındık ve Ayasofya’nın açılışının ardından başlayan cumhuriyet tartışmalarıyla ilgili net tavrını devam ettiriyor.

Fındık fiyatıyla ilgili tartışmalara sert cevap veren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Birileri Fındık fiyatları üzerinden yine boş boş konuşuyor. Neymiş efendim! 20 veya 21 olmalıymış. İşinize bakın, biz sizi tanıyor ve tanıtmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan fındığımıza gereken değeri verecektir. Hevesleriniz ve kötü niyetiniz son bulacaktır. Fındık fiyatları en az 24 TL olmalıdır.”

Bugün fındık fiyatıyla ilgili bir açıklama beklediğini söyleyen Enginyurt, “Fındık fiyatları için bugün güzel bir haber duymak, son günlerin en keyifli haberi olur. Umutluyum ve Ordu umutlu, milyonlarca fındıktan geçinen insanlar umutlu. Hep birlikte sevinelim istiyoruz.” dedi.

“ATATÜRK DÜŞMANLIĞI KİMSEYE FAYDA GETİRMEZ”

MHP Ordu Milletvekili Enginyurt, Ayasofya’nın 86 yıl sonra yeniden ibadete açılmasının ardından oluşturulan suni gündemle başlayan cumhuriyet ve Atatürk tartışmalarıyla ilgili de net ve sert mesajlarına devam ediyor.

Enginyurt, “Atatürk’ü çok seven bir Türk Milliyetçisi olarak, son günlerde yeniden hortlayan Atatürk düşmanlığını doğru bulmuyorum. Atatürk düşmanlığı kimseye fayda getirmez. Hele hele “Hilafet gelmeli” demek, çok çok tehlikeli bir söylemdir. Cumhuriyeti hepimiz korumalıyız.”

Atatürk sevgisinden rahatsız olanlar olduğunu ve bu kişilerin kendisini takipten çıktıklarını söyleyen Enginyurt, “Atatürk’ü yazdıkça, sevdiğimizi söyledikçe birileri rahatsız oluyor. Hatta takipten çıkıyorlar. Ben takipçim artsın diye sosyal medya kullanmıyorum, inandıklarımı paylaşmak için buradayım. Fikrimden rahatsız olan takip etmeyebilir, saygı duyarım. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti”

Enginyurt bunların yanında Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenler için bir günlük yas ilan edilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

 

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri