Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 22 Temmuz 2020 570 Görüntüleme

Bunları biliyormusunuz?

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt’un Fındık konusunda nyaptığı doğru ve yerinde açıklamaları nedeniyle partisi tarafından kesin ihraç talebi nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmesine AK Parti dışındaki siyasi partiler ve STÖ temsilcilerinin tepki göstererek Fındık üreticisi vefalıdır bunun hesabını mutlaka sorar diyerek sert mesaj verdiklerini..

X.MHP Milletvekili Cemal Enginyurt’un Fındık konusunda nyaptığı doğru ve yerinde açıklamaları nedeniyle partisi tarafından kesin ihraç talebi nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmesine AK Parti dışındaki siyasi partiler ve STÖ temsilcilerinin tepki göstererek Fındık üreticisi vefalıdır bunun hesabını mutlaka sorar diyerek sert mesaj verdiklerini..

  1. Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Altun’un samimi içten ve dost canlısı olarak görevinin başında dostlarını çay içmeye beklediğini…
  2. AK Parti Milletvekili Ergun Taşçı’nın Ordu Milletvekili olduğunu yeni yeni hatırlamaya başladığını…
  3. Koronavirüs nedeniyle ODÜ’de sadece TIP Fakültesi mezunlarına tören yapılmasına karşı diğer fakültelerden bize üvey evlat muammelesi uygulanıyor diyerek tepki gösterdiklerini..
  4. Selimiye Mahallesinde Saunada fenalaşarak kurtarılamadığı için genç yaşında yaaşamını kaybeden Tiyatrocunun ölümünde şüheler olduğunun iddia edildiğini..
  5. Hafta sonunu misafirleriyle yayla gezintisi yapmak isteyen vatandaşlarımızın Çambaşı esnafları tarafından öpülerek evlerine gönderildiklerini…
  6. Somali’de Beşir Lisesinde ders veren uzun adamın tişört altında gösteriye çıkarttığı belinde ruhsatlı silahı ile gösteri yaptığını….
  7. İstanbul Kır Pidesinin samimi çalışkan Müdürü Nurettin şenocak’un şu an bu satırları okuduğunu…..
  8. 52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur’un taraftarlarımızdan sadece destek ve sabır bekliyoruz çünkü şampiyon olacak bir ekip kurmak için kolları sıvadık çalışıyoruz dediğini..
  9. UNUTULMASIN Kİ; Keser Döner Sap Döner bakarsın Bir Gün HESAP DÖNER….

İlginizi çekebilir

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ ?

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ ?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri