Ana Sayfa Spor 20 Temmuz 2020 461 Görüntüleme

Transferde Çok Yönlü Çalışıyoruz Diyen Bayraktar HEDEFİMİZİ BELİRLEDİK ADIMIMIZI ONA GÖRE ATIYORUZ

52 Orduspor’da transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Sinan Bayraktar, “Biraz yoğunluk var ama suni bir yoğunluk. Hem 2. de hem de 3. lig de play-off maçları var.

52 Orduspor’da transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Sinan Bayraktar, “Biraz yoğunluk var ama suni bir yoğunluk. Hem 2. de hem de 3. lig de play-off maçları var. Hem de PTT Lig. Bu anlamda oyuncu veren bir çoğu da bizim talip olduğumuz oyuncuların çoğu şuan maçlar oynayacaklar. Bu nedenle fiyat anlamında sıkıntılar yaşıyoruz. Oyuncuların şuan da çoğu uçuyor. Biz de doğal olarak kafalarını karıştırmamak için çok da müdahale olmak istemiyoruz. Dolayısıyla 1 hafta sonra maçlar bittikten veya 10 gün sonra transferin biraz daha da hızlanacağını düşünüyoruz.” dedi.

Transfer komitesinin çalıştığını aktaran Bayraktar, “O konuda isimler üzerinde görüşmeler yapıldı. Play-Off maçları olmayan oyuncularla. Ama fiyatlar yüksek. Biz de kendi ekonomimize uygun oyuncular ile görüşmek istiyoruz. Şuan yoğunluk var ama suni yoğunluk. Bekleyeceğiz play-off maçlarından sonra hızlanacağını düşünüyorum. İyi bir takım yapmak istiyoruz. Maliyeti çok yüksek oyuncularla da kesin şampiyon olacağınız diye bir şey de yok.” diye konuştu.Bayraktar sözlerini şöyle tamamladı: “Bize uygun, bu lige uygun deneyimli, genç oyuncularla harman yapıp iyi bir kadro oluşturmak istiyoruz. Ordulu futbol seyircileri için hem iyi futbol oynayan hem zirveye oynayan şampiyonluk potası içinde olan kadro oluşturmak istiyoruz. Acele de etmememiz gerekiyor. Zamanımız olduğunu düşünüyorum. İyi bir kadro yapacağız.”

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri