Ana Sayfa Spor 17 Temmuz 2020 412 Görüntüleme

52 ORDUSPOR FK 2. BAŞKANI KÖKSAL NET KONUŞTU TRİBÜNLERİ COŞTURACAK ŞAMPİYON OLACAK BİR TAKIM KURACAĞIZ

Transfer çalışmalarının Ordu ayağını sürdüren 52 Orduspor FK 2. Başkanı Bahtiyar Köksal iç transferde 3 veya 4  dış transferde en az 10 oyuncuyla anlaşmak istediklerini söyleyerek  tüm sporseverlerimizin  tribünlerde gurur duyacağı bir takım kurma çalışmalarını sürdürdükleri mesajını ver

Transfer çalışmalarının Ordu ayağını sürdüren 52 Orduspor FK 2. Başkanı Bahtiyar Köksal iç transferde 3 veya 4  dış transferde en az 10 oyuncuyla anlaşmak istediklerini söyleyerek  tüm sporseverlerimizin  tribünlerde gurur duyacağı bir takım kurma çalışmalarını sürdürdükleri mesajını verdi.

Transfer çalışmalarında İstanbul ve Ordu kanadı olarak iki koldan çalışma yaptıklarını söyleyen  Bahtiyar Köksal, “Teknik heyetimizin bize vermiş olduğu rapor doğrultusunda şampiyon olacak bir ekip kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.. Biz yönetim olarak hedefimizi ortaya koyduğumuzda teknik heyetimiz de bu takımın şampiyon olması için şu mevkilere şu isimlere ihtiyacımız var dedi. Onun için biz yönetim kurulu olarak herhangi bir tavsiyede bulunmayacağımız için  bu konuda tüm sorumluluk teknik heyetimizindir. Teknik Direktörümüz Sinan Bayraktar’ın vermiş olduğu liste ya da alternatif listelerle anlaşmakta bizlerin görevidir. Bunu da el birliğiyle başaracağımızı inanıyorum. Çalışmalarımız şu an gayet iyi gidiyor. Bu konuda erken başlamadık ama geç de kalmış sayılmayız. Başkanımız Şükrü Bodur’un belirlediği şampiyon takım hedefimiz için Ordulu sporseverlerin  gurur duyacak olduğu tribünlerde coşkuyla destekleyeceği  bir takım kuracağız.” Diyerek 52 Orduspor FK takımında futbol oynamak  isteyen çok sayıda üst lig oyuncularının menajerler aracılığı ile haber gönderdiklerini sözlerine ekledi.

 

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri