Ana Sayfa Ordu Haber 22 Haziran 2020 618 Görüntüleme

O DOKTORA HAKSIZ İNCELEME

Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görevli Doktor D.D.K., yoğun bakım ünitesi koridorunda bisikletiyle ameliyathanede gezdi. Tepkiler üzerine doktor hakkında inceleme başlatıldı.

Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görevli Doktor D.D.K., yoğun bakım ünitesi koridorunda bisikletiyle ameliyathanede gezdi. Tepkiler üzerine doktor hakkında inceleme başlatıldı.

Hastane içine bisiklet süren doktor kameraya takıldı. Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, doktor olduğu iddia edilen D.D.K.’nın yoğun bakım servisinde bisiklet sürmesinin görüntüleri ortaya çıktı.

Olay anının güvenlik kamera görüntüsü, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Bir anda gündeme oturan doktorun bisiklet sürdüğü görüntüler, ulusal basında da geniş yer aldı. 6 Temmuz 2019 tarihinde hastanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde D.D.K. isimli doktorun yoğun bakım servisinden bisikletle çıktığı ve bazı hastaların şaşkın bakışları arasında bisikletle ilerlediği görülüyor.

“BU DOKTOR KİMLER TARAFINDAN KORUNUYOR”

MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde tepkisini dile getirirken, “Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ameliyat doktoru D.D.K.,  ameliyathanede hasta içeride o salonda bisiklet kullanıyor. Bu nasıl bir vurdumduymazlık? Bu doktor kim kimler tarafından korunuyor. Bu olayı mahkemeye taşıyorlar ama ceza almıyor. Ameliyathane senin at oynatacağın yer değil hoca. Sen Ordulu hemşerilerimizin hastalarıyla ilgilen, bisiklete biniyorsan iş saatinden sonra nerde binersen bin ama bir daha hastane içerisinde şunu yaparım, bunu yaparım diye siz kimsiniz diye naralar atma. Oradaki doktorları tehdidi bırak. Ordu’dan il dışına hasta gitmemesi için uğraş. Orası bisiklete binmek için senin evinin bahçesi değil” ifadelerinde bulundu.

“GEREKLİ ARAŞTIRMAYI YAPACAĞIZ”

İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu ise, görüntüleri izlediğini kaydederek, “Görüntüleri ben de gördüm. İnceleme başlatıldı. Benim yeni geldiğim zamanlarda bu olay meydana geliyor. Gerekli araştırmayı bizler de yapacağız” açıklamasında bulundu.

İlginizi çekebilir

GÜLER’E ÖNEMLİ GÖREV

GÜLER’E ÖNEMLİ GÖREV

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri