Ana Sayfa Spor 16 Haziran 2020 436 Görüntüleme

52 ORDUSPOR FK’DA SÖZ MERT VE YUNUS’TA BİZ EKİP OLARAK ÇOK İYİ DURUMDAYIZ

18 Temmuz’da başlaması beklenen lig maçları için  çalışmalarını Teknik Direktör Sinan bayraktar nezaretinde sürdüren 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligde kalan 6 maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

18 Temmuz’da başlaması beklenen lig maçları için  çalışmalarını Teknik Direktör Sinan bayraktar nezaretinde sürdüren 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligde kalan 6 maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. 52 Orduspor Fk takımının başarılı futbolcularından Mert Efe Çölbeyi ile Yunus Şimşek çalışmaları hakkında  değerlendirmelerde bulunarak Liglerin oynanıp oynanmayacağı ile ilgili belirsizliğin kendilerini huzursuz ettiğini kalan 6 maçlarından galibiyetle ayrılarak ligi üst sıralarda tamamlamak istediklerini söyledi.

Mor-beyazlılarda oyunculardan Mert Efe Çölbeyi, maçların oynanıp oynanmayacağı yönündeki belirsizliğin kendilerini tedirgin ettiğini söyledi. Kalan maçlarda iyi sonuç almayı istediklerini belirten Çölbeyi, “Takım halinde kendimizi kampa kaldık. Şu anda ligin devam edip, etmeyeceği belirsiz. Kesin bir şey kimse söylemiyor. Bir taraf başlayacak diyor, bir taraf tescil edilecek diyor. Son açıklamayı bekliyoruz. Fakat her ne olursa olsun biz antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Şu durumda olabildiğimiz kadar konsantre olup, çalışıyoruz. Bu belirsizlik bizi çok olumsuz etkiliyor. Bu sezon ne zaman bitecek, önümüzdeki sezon ne zaman başlayacak hiçbir şey net değil. Bu salgın dönemi hem mental, hem de fiziksel anlamda futbolumuzu çok etkiledi. Bu süreçte en az hasarı alarak devam etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu sezonu güzelce tamamlayıp, önümüzdeki sezona başlarız” diye konuştu.

Yunus Şimşek ise, çalışma dönemini iyi geçirdiklerini belirterek, “Çalışmalarımıza iyi bir antrenman programıyla başladık. Fakat belirsizlik herkesi huzursuz etmeye başladı. Artık oynanıp oynanmayacağı ile ilgili bir karar verilmelidir. Eğer bir karar çıkarsa bizde kendimizi daha çok antrenmanlara vererek çalışmalarımızı yaparız. Bizim hedefimiz şu anda kalan 6 maçımızın 6’sını da kazanmak ve ligi bitirebileceğimiz kadar en üst sıralarda tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri