Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 2 Haziran 2020 443 Görüntüleme

Bunları biliyor musunuz?

Kavşak düzenleme çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen OBB başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in bu alanlarda önceliğimiz yayalar olacaktır mesajı verdiğini..
  1. Kavşak düzenleme çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen OBB başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in bu alanlarda önceliğimiz yayalar olacaktır mesajı verdiğini..
  2. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’e; sayın başkanım Belde Otelin yıkılmasındaki kararlılığınızı yürekten destekliyor TEŞEKKÜR ediyorum ancak otelin üst tarafında yapılan benzinliğin İSTİNAT duvarını hiç gördünüz mü MERAK EDİYORUM…
  3. Sağlık bakanlığı tarafından yatırımm programına alınarak ihalesi yapılan ve Ordu Üniversitesi Cumhuriyet yerleşkesinin yanına yapılacak olan şehir hastanesinin 2023 yılında hizmete açılacağı sözü verildiğini..
  4. Televizyon ekranlarında uyduruk insanları ekranlara çıkartarak esnaflara cansuyu kredisi vereceğiz açıklamaları yapan DENİZBANK’ın esnafları oyalayarak çeşitli bahanelerle kredi vermediklerini…
  5. Sırrıpaşa caddesinde çalışmaları devam eden zemin ve cephe çalışmalarının müteahitlerin işi savsaklması nedeniyle günü siftah etmeden geçiren esnafı bitirme noktasına getirdiklerini..
  6. Bazı kendini bilmez ağaç düşmanlarının 3-5 kuruş para için mezarlıklarda bulunan ağaçları kesmeye başlamaları nedenityle yetkililerin bu alanlarda önlem alması gerektiğini..
  7. Ordu’da Umut ve Sevgi hastanelerinin disiplini personellerinin gülen yüzleri ve hastalara olan yakın ilgilerinin vatandaşlar tarafından takdir edildiğini…
  8. Şehrimizin sevilen simalarından TEDAŞ eski Müdürü Turan Türkmen’in bir süredir tedavi gördüğü özel bir hastanede vefat ettiğini ve köyünde bulunan aile mezarlığına defin edildiğini..
  9. Bu şehirde YAVŞAKLARA verilen önemin Kavşaklara verilmesi halinde trafik kazalarının oranlarında önemli düşüş sağlanacağını..

 

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri