Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 8 Nisan 2020 565 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

Başta HALKBANK,ZİRAAT ve VAKIFBANK olmak üzere esnaf dostu olduklarını söyleyen Devlet bankalarının Cumhurbaşkanının KREDİ vereceğiz açıklamalarına rağmen bu Banka yöneticilerinin esnaflara KREDİ vermedikleri gibi zulüm çektirdiklerini..
  1. Başta HALKBANK,ZİRAAT ve VAKIFBANK olmak üzere esnaf dostu olduklarını söyleyen Devlet bankalarının Cumhurbaşkanının KREDİ vereceğiz açıklamalarına rağmen bu Banka yöneticilerinin esnaflara KREDİ vermedikleri gibi zulüm çektirdiklerini..
  2. Valimiz Seddar Yavuz’un EVDE KAL çağrısına uyan Ordulu hemşerilerine Zor günleri birlikte aşacağız diyerek TEŞEKKÜR ettiğini..
  3. Hayırsever Eğitim Gönüllüsü işadamımız Ergin Karlıbel’in dostları ile hatır sormak ve selamlaşmak için mecburen sosyal medya paylaşımcısı ve takipçisi olduğunu..
  4. KORONAVİRÜS salgını nedeniyle Altınordu Kaymakamımız Niyazi Erten’in ekibi ile yoğunluğun çok olduğu sokakları gezerek vatandaşlarla iyi dialoglar kurarak uyarılarda bulunduğunu
  5. Yürür Fındık sahiplerinden Nejat-Kerim Yürür kardeşlerin KORONAVİRÜS tedbirleri nedeniyle işyerlerinde aldıkları işçi lehine olan kararların takdirle karşılandığını..
  6. CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak’ın Büyükşehir Belediye yönetimini eleştirerek “OBB asla KARA GÜN DOSTU değildir” diyerek Başkan Güler’in sosyal medyada sağa sola pas atacağına Ordu sokaklarına çıkıp vatandaşın halini görsün dediğini..
  7. Peş peşe gelen kira maaş fatura ve kredi ödemeleri yüzünden zor durumda kalan küçük esnafın intiharın eşine geldik diyerek feryat etmeye başladıklarını..
  8. 20 Yaş altı ve 65 yaş üstüne gelen sokağa çıkma yasağı nedeniyle BALKON ve TERAS sohbetlerinin cazip hale geldiğini..
  9. Özel araçların ön koltuklarında oturmalarının yasaklanmasına rağmen bazı kendini bilmez görgüsüzlerin camlarını ve müzik sesini açarak gösteriş yaptıklarını…

İlginizi çekebilir

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri