Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 11 Şubat 2020 495 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kesin yıkılacak talimatı verdiği BELDE EVLERİN yıkılma törenini Cumhurbaşkanının bizzat canlı yayında takip edeceğim dediğini..
  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kesin yıkılacak talimatı verdiği BELDE EVLERİN yıkılma törenini Cumhurbaşkanının bizzat canlı yayında takip edeceğim dediğini..
  2. BELDE EVLERİNİN yıkılmasını önlemek için reklam ile beslenerek yıkılması için haber yapmayan sözde medyacılarında hayallerinin suya düştüğünü..
  3. Botanik Park Arazisi olarak şu an atıl duran araziye mutlaka Bölge Fuar alanı ve sosyal aktivitelere hizmet verecek mekanlar yapılması istendiğini..
  4. Trafiğe kapalı caddelerin yanlış taşlar döşenmesi nedeniyle çok sayıda bayan ve çocukların kayarak kollarını veya ayaklarının kırdıklarını…
  5. CHP İstanbul İl Başkanlığına yeniden seçilen hemşerimiz Canan Kaftancıoğlu’nun listesine Ordulu 2 bayanı alarak jest yaptığını…
  6. 4 yıl aradan sonra yağan Karların bile zengine zevk fakire dert üstüne dert vererek sıkıntı yaşattığını…
  7. Ordu’yu etkisi altına alarak bir çok köy yolunun ulaşıma kapandığı Altınordu ilçemizde çok sayıda hafif çağlı trafik kazasının meydana geldiğini..
  8. Ordu’nun Asayişini mahalle ve sokak aralarında bulunan ve kadın çalıştıran BAR adı altında faaliyet gösteren pavyonların bozduğunu…
  9. 14 Şubat sevgililer Günü nedeniyle Ordu’ya sahte Gümüş getirildiğinin iddia edildiğini onun için Gümüş satışı yapan yerlerin çok iyi denetlenmesi gerektiğini..
  10. Fakirin umudu olan Milli Piyangoda büyük ikramiyelerin çoğunluğunun satılmamış biletlere çıktığının iddia edilmesi nedeniyle vatandaşların MİLLİ PİYANGO bileti almamaya başladığını…

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz ?

Bunları Biliyormusunuz ?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri