Ana Sayfa Spor 4 Şubat 2020 653 Görüntüleme

Doğruyu Söyleyene Kızmayın

52 Orduspor FK takımı Pazar günü sahasında 6 puanlık maçı kaybederek tribünlere maçı izlemeye gelen seyircilerinin umutlarını söndürdü. Şimdi bir mağlubiyetle niye böyle yazdığımı sorgulayan olacaktır bunu normal karşılıyorum.

52 Orduspor FK takımı Pazar günü sahasında 6 puanlık maçı kaybederek tribünlere maçı izlemeye gelen seyircilerinin umutlarını söndürdü.

Şimdi bir mağlubiyetle niye böyle yazdığımı sorgulayan olacaktır bunu normal karşılıyorum.

Fakat unutulmasın ki bundan sonra oynanacak hiçbir maçın telafisi yoktur olmayacaktır.

Ünlü savaş filozofu Kewilin bir sözü vardır…”Zafer kazanmak için güçlü olmak yetmeyebilir silahının yanında aklını kullanacaksın”.

52 Orduspor FK takımı Başkanı Şükrü Bodur’un Pazar günü maç sonraki halini görmemek için yanına bile gidemedim.

Şimdi Çok sevdiğim değer verdiğim ağabeyim dediğim Başkan Şükrü Bodur’a ve 2. Başkan Bahtiyar Köksal’a küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum..

Ateşten gömlek giydiniz…

Allah sizden razı olsun..

Yönetim kurulunuzu belirlediniz sonra kolları sıvayarak teknik heyeti belirleyerek ara transferi yaptınız.

Nasıl bazı karşılığı olmayan isimleri yönetime aldıysanız hiçbir başarısı olmayan ismi teknik heyetin başına getirerek çok önemli yanlışa imza attınız.

Çok samimi söylüyorum bu takımın sadece 2 forvete ihtiyacı vardı. Teknik heyet seçimi tamamen duygusal oldu ve yanlış oldu. Biz Ordu’nun çocuklarına karşı değil en büyük savunucularız ama bugünkü şartlarda bu isimlere değil. Onun için bir an önce takıma bir kan değişikliği yapın ve teknik heyete teşekkür ederek değişimi sağlayın.

Bir başka önemli konu ise taraftar gruplarını ve liderlerini bir isimle muhatap edin o isimde bence sizlerin talimatı ile Genel Müdürü Hüseyin Yüce olsun yönetici bu işlerle muhatap olmasın.

Çünkü Ordu’da Amigo Zeki ve Amigo Murat sporseverleri tribünlerde coşturacak yeteneğe ve zekaya sahiptirler.

İçtenlikle söylüyorum bu takımda emeğimiz var sizde üzülmeyin sporseverlerde üzülmesin sizler gibi bizimde tek sevdamız ORDUSPOR….

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri