Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 29 Ocak 2020 524 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

Valimiz Seddar Yavuz’un 2019 yılının son gününe kadar Ordu’ya projeler karşılığında 3 Milyar 960 milyon lira harcama yaptıklarını açıkladığını..
  1. Valimiz Seddar Yavuz’un 2019 yılının son gününe kadar Ordu’ya projeler karşılığında 3 Milyar 960 milyon lira harcama yaptıklarını açıkladığını..
  2. Ordu Üniversitesi içinde eskiden astığı astık kestiği kestik olan bazı yılanların içerden dışarıya bilgi sızdırarak Gönül adamı rektörü zorda bırakmaya çalıştıklarını..
  3. Altınordu,Ünye ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsası tarafından organize edilen Elazığ ve Malatya’da depremden zarar gören vatandaşlarımıza titizlikle hazırlanan yardım tırlarının gönderildiğini..

X.Yakında Ankara’da düzenlenecek yemekte uygun fiyatla ödül dağıtılacağını almak isteyenlerin şimdiden listeye yazılmalarının istendiğini…

  1. Ordu Kızılay Şube yönetiminde görev alanların maaş almadıkları onun yerine Kızılay adı altında kariyer yaptıklarını…
  2. Altınordu ilçemizde kavşakların genişletilerek yeni düzenleme getirilmesinin trafik sıkışıklığını bir nebzede olsa rahatlatacağa benzediğini..
  3. Yükseklerde meydana gelen kar yağışı sonrası hava sıcaklığının eksi 7-8 lere düşmesi sonrası Ordu’nun bir çok ilçesinde derelerin donduğunu..
  4. Ordu Üniversitesinde geçen dönemlerde doğrudan temin adı altında alım yaparak Üniversiteyi zarar sokarak alemlerde FİNK atanların ipliklerinin pazara çıkmasına az kaldığını..
  5. UNUTULMASIN Kİ; Birilerinin şemsiyesi altına girerek bugün ortalıkta dolaşan Maymunlara tavziyemiz,Kimsenin yaptığı yanına KAR kalmaz…
  6. “Hasan Dağı Arpalıktır,Eğer saban yürürse..

Her Dereye bir  değirmen, Eğer suyu gelirse..

Her Köylüden birere tavuk, Eğer köylü verirse,

Güzel Gidiş bu gidiş,Eğer sonu gelirse”…

 

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri