Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 5 Ağustos 2019 445 Görüntüleme

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?

X. Bayram sonrası çıkması muhtemel valiler kararnamesinde Ordu Valisinin yer almadığını ve Valimizin görevine Ordu’da devam edeceğini…

X. Bayram sonrası çıkması muhtemel  valiler kararnamesinde Ordu Valisinin yer almadığını ve Valimizin görevine Ordu’da devam edeceğini…

X. Ordu’da ORDUSPOR üzerinden Orduspora gönül veren insanlardan hırsını almak isteyen bazı zerzavatların YENİ ORDUSPOR takımının önünü kesmek için başta OBB başkanı Dr. M. Hilmi Güler olmak üzere sporseverleri yanlış yönlendirdiklerini..

X. Ordu’da bankalardan ihtiyaç kredisi ve Kredi kartı almak için çok sayıda  ailenin çocuklarının yaşlarını büyütmek için mahkemelere başvurduğunu…

X. Ordu’nun önemli işadamlarından değerli büyüğümüz Selami Poyraz’ın geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavisinin sürdüğünü..

X. Son günlerde içkili mekanlarda meydana gelen ve vatandaşların huzurunu bozan olaylar nedeniyle Asayiş Şube Müdürü Erol Boyraz’ın Ordu Karadeniz’in en huzurlu yaşanan şehridir, vatandaşlarımızın huzurunu bozanlara asla taviz vermeyeceğiz ve gözlerinin yaşlarına bakmayacağız diyerek denetimleri artıracaklarını söylediğini..

X. CHP Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’in Ordu’nun Sağlıkta 10 yılının heba olmasının en büyük nedeninin beceriksizlik olduğunu söylediğini.

X. Bir süredir tedavi gören Büyükşehir Belediyesi eski daire başkanı Güzel insan Oktay Şener’i eski mesai arkadaşlarının evinde  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sunarak moral verdiklerini..

X. Ordu’da Sağlık sektörünün istenilmeyen  adamı olarak tepkileri çeken Sağlık Müdürü Dr. Ergun Yanmaz’ın nihayet görevinden alınarak yerine Samsun’da bir çok başarıya imza atan Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun atandığını..

X. Köprübaşındaki KUŞÇU Süleyman’ı akşama sana geleceğim diyerek KUŞ alıp giden bayanın sosyal medya aracılığı ile gönderdiği mesajda “senin kuşunu ben öttürüyorum” diyerek alay ettiğini..

X. Hamamcı Hikmet ile Sinemacı Halil arasındaki imam nikahının Pazar sabahı  3 defa söylenen “BOŞ OL BOŞ OL BOŞ OL” sözleri iler bozulduğunu…

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri