Ana Sayfa Tokmak 29 Temmuz 2019 929 Görüntüleme

TOKMAK 29 TEMMUZ 2019 PAZARTESİ

Fındık Fareleri! 

Bu başlığın kimleri tanımladığını hepimiz biliyoruz..

Fındık Fareleri! 

Bu başlığın kimleri tanımladığını hepimiz biliyoruz..

Yıllardan beri fındık üreticisini sömüren 1 verip 3 alan randımanından çalarak zevk sefa süren Fındık fareleri yine fındık fiyatlarının 16.5 olarak açıklanmasının ardından atağa geçerek Fındık fiyatlarını 15 liradan yukarı tutmama kararı almışlar.

Kendine yakın Fındık manavları ve tüccarlar ile çakma Fındık sanayicileri ile toplantı yaparak sakın fındık fiyatını 25 liranın üzerine çekmeyin mesajı veren şahsiyetin kim olduğunu merak etmiyoruz çünkü biliyoruz değil mi?

CHP’nin 7 İlkesi

CHP’nin yerel yönetim politikalarını belirlemek amacıyla Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde geçekleştirdiği bir çalıştay vardı.
Partili tüm belediye başkanlarının katıldığı çalıştayda konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına, partinin 7 maddelik yerel yönetim ilkesini açıklamış ve “Bu ilkelere uyun. Kendinize ‘Helal olsun bu başkana’ dedirtin” demiş…

7 ilkeyi şöyle bir okuduk.
5.  ilke aynen şu şekilde:
-Harcamalarınızı, yatırımlarınızı mali disiplin içerisinde planlayınız. Harcadığınız her kuruşun hesabını millete veriniz. Bütçe kullanımlarınızla ilgili olarak belli aralıklarla belde sakinlerini ve kamuoyunu bilgilendiriniz. Bu aynı zamanda “israfla mücadele” demektir. Hiç kimse unutmasın “kul hakkı” halkçılığın temel ilkelerinden biridir…”
Diyeceğimiz o ki, belediye başkanları sadece bu maddeyi uygulasa, eminiz seçimlerde oy vermeyen seçmeni bile “helal olsun” der…

BABACAN’ın PARTİSİ

Yeni parti kurma aşamasında olan eski Ekonomiden sorumlu eski Devlet Bakanı Ali Babacan’ın ağır topları arasında Ordu’dan erksi siyasetçi isimlerinde yer aldığı iddiaları kulislerde konuşulmaya başlandı.

AK Partide önemli görevlerde bulunan bir ismin şu anda Ordu teşkilatı için bazı isimlerle konuşarak nabız yokladığı cami önü sohbetlerinde yüksek sesle konuşulmaya başlandığına göre bu iş bir iş var diyoruz ve bekliyoruz.

Esnaf Müşteriye Hasret

Yaklaşık 5-6 aydır hiçbir şekilde satış yapamadıklarından dert yanan ve müşteriye adeta hasret kaldıklarını ifade eden esnafımız işyerine dilencilerden başka giren olmadığını söylüyor.
Bu güne kadar çok defa ekonomik krizleri gördüğünü ancak bu defası gibi zarar vereni görmediğini söyleyen yılların esnafı “İnanın satış adına hiçbir şey yok. İş yerigiderlerini her ay karşılamak durumundayız. O parayı bile kazandığımız söylenemez” dedi.
Umarız ekonomide yaşanan bu durum bir şekilde düzeltilir ve insanların gelecek ile ilgili endişesi son bulmuş olur.

PİÇ HOROZ!

Bu şehrin bir PİÇ HOROZU var önce şirketinde çalıştırdığı karşı cinslere asılır evcilik oynamaya çalışır kiminle oynar kiminden tokat yer kümesten kaçardı.

Bu PİÇ HOROZ sonra iş bahanesi ile Rusya’yı mekan tuttu ve orada kendine uygun kümeslerde parası sayesinde  TAVUKLARLA cilveleşerek her kümese bir piç Cücük bırakıp kaçmış!

Sonra ne mi oldu cücükler büyüdü PİÇ HOROZUN peşine düştü  ve onu buldular,“Babacığım Babacığım”  diyerek cücüklerine sahip çıkmasını istedi..

Sonuç mu mahkeme kararını bekliyoruz PİÇ HOROZUN marifetlerini yazmak için…

İlginizi çekebilir

TOKMAK 4 MART 2019 PAZARTESİ

TOKMAK 4 MART 2019 PAZARTESİ

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri