Ana Sayfa Spor 9 Mayıs 2019 215 Görüntüleme

Orduspor

1967 yılında kurulan mazisi UEFA başta olmak üzere bir çok başarılarla anılan Mor Beyaz armalı gururumuz Orduspor takımı ne yazık ki bugün 1. Amatör kümede var olma mücadelesi veriyor.

1967 yılında kurulan mazisi UEFA başta olmak üzere bir çok başarılarla anılan Mor Beyaz armalı gururumuz Orduspor takımı ne yazık ki bugün 1. Amatör kümede var olma mücadelesi veriyor.

Önce bu takımı yaşatma anlamında çok önemli mücadele veren bir avuç Orduspor gönüllülerini candan kutluyorum.

Bu arada Ordusporu kişisel menfaatleri kaprisleri ve çekişmeleri nedeniyle bu hale getiren sokaklarda adamım diye gezen şahsiyet fakirlerini de  Mübarek günde Allah’ıma havale ediyorum.

Şimdi konumuza gelelim.

Orduspor bulunduğu borç batağından ve mücadele ettiği 1. Amatör kümeden kurtulur mu?

Elbette kurtulur.

Borçlarını ödersin  yeni bir ekiple kadro kurarsın taraftarın desteğini arkana aldığında ortaya küllerinden doğan bir Mor Beyazlı Orduspor takımı çıkar, bu kadar basit yani!

Ama dediğim gibi Orduspor takımının omuzlarında yük olan borçlarını ödeyeceksin.

Merak edenlere söyleyeyim Orduspor takımının SSK dahil Futbolcu ve sair isimleri adı altında 100 Trilyon lira borcu olduğu ancak bu işin SSK haricinde 20-30 Trilyon liraya çözülebileceğine inanıyoruz. Yani işin özü Orduspor takımının küllerinden doğması için çok acil 30 Trilyon liraya sıcak paraya ihtiyacı var.

Ordusporun kurtuluş reçetesini hazırlamak için bir masa etrafında oturan Ordusporun eski Başkan Yönetici ve futbolcularının ortaya koyacakları projeler çok önemli olmalı..

Büyükşehir Belediye başkanı Dr. M.Hilmi Güler’in sosyal medyada paylaştığı,Orduspor’a sahip çıkacağız. Çok güzel yerlere geleceğiz inşallah. Hepiniz müsterih olabilirsiniz. Biz sözümüzün arkasındayız. Sadece sabırla beklemenizi sizlerden istirham ediyorum.” Sözleri Orduspora gönül verenler için önemli bir tahaattür.Bu sözlerin takipçisi olunmalı ve sabırla beklenmeli diyorum.

Yine gündemde konuşulduğu gibi Yeni Orduspor Altınorduspor ve Orduspor takımlarının bir çatı altında  birleşme tartışılabilir.

Yeni Orduspor takımı 3.ligde mücadele eden tesisleri ve futbolcu kadrosu ile borçsuz bir ekip. Bazı değişim ve değişikliklerle bu takım adı altında Orduspor takımının küllerinden doğması sağlanabilir.

Kısaca Ordusporun gelecekte var olması için Büyükşehir Belediye başkanı Dr. M.Hilmi Güler başkanlığında yeni bir oluşum başlatılmalı ve somut adımlar atılmalı…

Tabi ki önemli bir not düşmek isterim Ordusporu şahsi çıkarları için batıran tribünlerde sporseverleri birbirine düşüren futbol fakirlerinin bu takımdan uzak tutulması gerekir.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri