Ana Sayfa Ordu Haber 19 Şubat 2019 442 Görüntüleme

KAYMAKAM’DAN SORUNLARA WHATSAP ÇÖZÜMÜ

Ordu'da Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten'in muhtarlar için kurulan "WhatsApp ihbar grubu" sayesinde birçok olaya ve sorunlara kısa sürede çözüm bulunuyor.

Ordu’da Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten’in muhtarlar için kurulan “WhatsApp ihbar grubu” sayesinde birçok olaya ve sorunlara kısa sürede çözüm bulunuyor.

KAYMAKAM’DAN SORUNLARA WHATSAP ÇÖZÜMÜ 

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, yaklaşık iki yıl önce kentte yaşanan sorun ve olaylara anlık müdahale edilmesi amacıyla içerisinde emniyetten şube müdürleri, gece bekçileri, YEDAŞ ve Telekom’dan bazı müdürlerinde yer aldığı “WhatsApp ihbar grubu” kurdu.

İhbar grubun kurulmasının ardından ilçedeki muhtarlar sorun ve taleplerini buradan paylaşmaya başladı.
Kaymakam Erten’nin yakından takip ettiği gruba iletilen sorunlar kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.
Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, AA muhabiri yaptığı açıklamada, teknolojiyi hızlı ve verimli kullandıklarını belirterek, “Bu amaçla biz bundan iki sene önce bütün mahalle muhtarlarımızı kapsayan ve benimde bulunduğum WhatsApp ihbar grubu kurduk. Bu şekilde muhtarlarımız mahalleleri ile ilgili her türlü alt yapı başta olmak üzere çeşitli konulardaki sorunlarını bizle iletiyorlar. Bizde bu WhatsApp ihbar grubu üzerinden ilgili arkadaşlarımızın aracılığıyla sorunlara anında müdahale ediyoruz.” dedi.

WhatsApp ihbar grubu sayesinde sorunların çözümünü hep birlikte gördüklerini aktaran Kaymakam Erten, tüm muhtarların gruba alıştığını ve etkin şekilde de burayı kullandıklarını aktardı.

Kaymakam Erten, WhatsApp grubunun çok verimli olduğunun altını çizerek, “Örneğin, herhangi bir mahallemizde elektrik sorunu olsa dahi anında bu gruba sorun iletiliyor. İletilen sorunlar anında müdahale ediliyor. Ayrıca, yol ve telekoma yönelik de sorunlar iletildiği zaman bu sorunlar etkin ve hızlı şekilde çözüme kavuşturuluyor. Buradan çok hızlı sonuç alındığı için bizlerde çok memnunuz.” diye konuştu.
-Muhtarlar ihbar hattından memnun
Öte yandan Altınordu Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Temel ise, Kaymakam Niyazi Erten’in görevine başladığı günden bu yana tüm muhtarlarla yakından ilgilendiği ve sorunlarıyla da doğrudan ilgilendiğini söyledi.
Kaymakam Erten’in muhtarları çok önemsediğinin altını çizen Temel, “Bu anlamda sorunlarımızın anında çözümü noktasında kendisi “WhatsApp ihbar grubu” oluşturdu. Mahallemizde yaşadığımız sorunlarımızı anında bu WhatsApp grubuna yazıyoruz. Yazdıktan çok kısa süre sonra ilgili birimler de gereğini yerine getirerek sorunlarımızı ortadan kaldırıyor.” dedi.

Temel, WhatsApp grubunun tüm muhtarlara fayda sağladığının altını çizerek, kendilerine bu noktada yardımcı olan Kaymakam Erten ve ekibine de teşekkür etti.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri