Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 8 Şubat 2019 367 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

X. CHP Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’in İ.Naim Şahin’e karşı kendini feda ederek CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı olduğunu..

B

X. CHP Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’in İ.Naim Şahin’e karşı kendini feda ederek CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı olduğunu..

X. GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ sloganı ile seçim çalışmalarına başlayan AK Partinin Gönüllerde yer bulamamasının nedeninin merak edildiğini…

X.AK Parti adaylarının 31 Mart seçimlerini çantada keklik görmesinden dolayı MEDYA çalışması yapmadıklarının dikkatlerden kaçmadığını…

X. Altınordu belediye başkanlığı seçimlerinde CHP adayı BİROL Yılmaz’ın Şehir plancısı olması bir yana Gönül planlamacısı olmasının büyük avantaj olduğunu..

X. CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hasan Karamustafa’nın Pazartesi günü yapılacak olan Altınordu Belediyesi Olağanüstü Belediye Meclis toplantısında özellikle borçlanma konusunda daha önceki kararlarının arkasında duracaklarını söylediğini..

X. AK Partinin 19 ilçede yapılan araştırmalara göre, Altınordu, Kabadüz,Aybastı,Ünye, Çamaş,Gürgentepe, Çaybaşı ve İkizce’de seçimleri kaybedeceği iddia edilmesinin kafaları karıştırdığını…

X. Eskiden cenazelerde seçim konuşulurken şimdi vatandaşların GEÇİM konuşmaya başlamasının dikkat çektiğini..

X. Arkadaşlarımız Vatan,Osman,Etem,Cihan ,Orhan ve Vural Çakmak’ın babaları Ordu belediyesi emeklilerinden Hasan Çakmak’ın vefat ettiğini ve dün orta camiinde kınlan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verildiğini.

X. Akşam saatlerinde Sırrıpaşa caddesinde bazı kişilerin küçük çocukların ellerine mendil vererek dilendirdiklerini ve çocukları zula bir yerde takip ettiklerini..

X. Köpeklerin bile yaya geçidini kullandığı bir şehirde hala tellerden atlayarak geçen bir milletin ferdi olduğumuzu…

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri