Ana Sayfa Spor 30 Ekim 2018 254 Görüntüleme

Para Yok Futbol Yok!

Futbol 3 sonuçlu bir oyundur yenersin yenilirsin ya da yenişemezsin… Hiçbir takımın futbolcuları sahaya yenilmek için çıkmaz yada ben böyle bilirim.

Futbol 3 sonuçlu bir oyundur yenersin yenilirsin ya da yenişemezsin…

Hiçbir takımın futbolcuları sahaya yenilmek için çıkmaz yada ben böyle bilirim.

Deplasmanda Düzcespora mağlup olan Yeni Orduspor kendi saha ve seyircisi önünde Adıyaman 1954 spor takımına da yenilerek hem liderlikten oldu hem de takım için tehlike sinyallerinin çalınmasına neden oldu.

Yeni Orduspor takımı iyi başladığı karşılaşmada Furkan denilen ciddiyetten uzak futbolcunun 25 Dakika içinde 2 sarı kart görerek takımını 10 kişi bırakması bir anda dengelerin değişmesine neden oldu. Şimdi burada biraz düşünmek gerek bu takım için kolej takımı derken nasıl olur da bir anda mahalle takımına dönüşür merak etmeye başlamıştım ki çok emin bir kaynaktan aldığım bilgi kafamda soru işartei başlattı. O bilgi takım için önemli olan bir futbolcunun bir arkadaşının bu takıma ne oluyor diye sormasına karşılık verdiği “Para yok futbol yok” cevabıydı. Bu konuşma takının geleceği için beni bayağı endişelendirdi demek “takımda para yok sahada futbol yok”. Samimi söylüyorum kafam çok karıştı. Takım içinde önemli olan bir futbolcunun ”para yok futbol yok”  sözleri sokakta konuşuluyorsa buna hemen yönetimin “acil” kodu iler çözüm bulması gerek. 34 haftalık lig maratonunda böyle kazalar olur olacaktır da. Önemli olan Yönetim teknik heyet ve futbolcuların bir an önce düzenlenecek toplantıda bir araya gelerek sıkıntıları masaya yatırarak çözüm bulmalarıdır.

Şimdi takımın önümüzde oynayacağı karşılaşmalara kafalarının karışık olmadan hazırlanmaları ve alacakları bir galibiyetle yeni bir seri başlatmaları gerek.

Unutulmasın ki,Ordu spor kentidir bu takımda hiçbir futbolcunun alacağı kalmaz…

Bu takım 2 mağlubiyetle  yıkılmaz ligde havlu atmaz…

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri