Ana Sayfa Ordu Haber 20 Eylül 2018 198 Görüntüleme

SUNAY AKIN ORDU’YA GELİYOR

Zen Sanat Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Neşet SAYMAN'dan aldığımız bilgiye göre 28 Ekim'de Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşecek etkinlikler şöyle:

Zen Sanat Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Neşet SAYMAN’dan aldığımız bilgiye göre 28 Ekim’de Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşecek etkinlikler şöyle:

Saat 15.00’te Sunay AKIN’ın katılımıyla Karma Resim Sergisi açılışı, Saat 15.30’da Kulüp öğrenci ve sanatçılarının hazırladığı mini konser ve saat 20.00’de Sunay Akın’ın “İki Kitap Bir Heves” adlı gösterisi gerçekleşecek.

Neşet Sayman yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Ordu Sosyal ve sanatsal hayatına Zen Sanat Akademi olarak renk katmaya çalışıyoruz. Bu renklilikler kapsamında her yıl gerçekleştirdiğimiz “Zen Sanat Günleri” etkinliklerini bu yıl biraz daha renklendirmeye çalıştık. Bu anlamda bizi kırmayarak yoğun çalışma temposu içinde bize de yer bularak etkinliklerimizi katılacak olan sevgili üstadımız Sunay Akın’a ve de etkinliklerimize katılarak bize güç veren sevgili Ordululara çok teşekkür ediyor, 28 Ekim günü gerçekleşecek sanat şölenine herkesi bekliyoruz.”

İlginizi çekebilir

Kayıp Kızı Müge Anlı Buldu

Kayıp Kızı Müge Anlı Buldu

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri