Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 23 Mayıs 2018 414 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

Valimiz Seddar Yavuz’un geleneksel Ramazan buluşmalarına dün Fatsa’da devam ederek yoksul vatandaşların evlerine misafir olduğunu…
  1. Valimiz Seddar Yavuz’un geleneksel Ramazan buluşmalarına dün Fatsa’da devam ederek yoksul vatandaşların evlerine misafir olduğunu…
  2. AK Parti Milletvekili listesini değerlendiren OBB Başkanı Enver Yılmaz’ın sosyal medya hesabından “Milletvekili aday listesi partimize Ülkemize ve Ordumuza hayırlı olsun” temennisinde bulunduğunu..
  3. 24 Haziran seçimleri için MHP CHP ve SP dışındaki partilerin aday listeleri için “DAĞ FARE DOĞURDU” yorumlarının yapıldığını..
  4. Milletvekili listelerinin açıklanmasından sonra ilk yorumu yapan MHP Milletvekili adayı Cemal Enginyurt’un espiri ile artık Milletvekili adayı değil Milletvekili olarak kendimi tanıtayım dediğini..
  5. İYİ Parti listelerinin açıklanmasından sonra adaylık beklentileri hüsrana uğrayanların sosyal medya aracılığı ile kıyameti kopardıklarını…
  6. CHP Milletvekili adaylık sıralamasını beğenmeyen eski İl Başkanı Av. Atilla Şahin’in adaylıktan geri çekildiğini..
  7. Özel şahıslar tarafından işletilen OTOPARKLARIN otopark parası aldıkları vatandaşlara FİŞ vermediklerini bunu ise yetkililerinde denetlemediğini..
  8. Küçük yaştaki çocukların ellerine mendil vererek trafiğin yoğun olduğu yerlerde satış yaptırmalarının tehlikeye davet çıkardığını.
  9. Özellikle akşam saatlerinde çöp konteynerlerin olduğu sokaklarda görülerek gruplar halinde gezen başı boş köpeklerin vatandaşları tedirgin ettiğini..
  10. Altınordu Belediyespor U13 Futbol takımının Fransa’nın Douai şehrinde düzenlenen 34. Trophe Ch’ti turnuvasında rakiplerini yenerek namağlup olarak şampiyon olduğunu..

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri