Ana Sayfa Ordu Haber 28 Şubat 2018 386 Görüntüleme

IŞIK: “BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR”

TŞOF Ordu Şubesi başkanlık seçimleri için gün sayıyor. 3 Mart 2018 günü yapılacak olan başkanlık seçiminin en güçlü adayı mevcut başkan Hamdi Işık, gerçekleştirdiği ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

TŞOF Ordu Şubesi başkanlık seçimleri için gün sayıyor. 3 Mart 2018 günü yapılacak olan başkanlık seçiminin en güçlü adayı mevcut başkan Hamdi Işık, gerçekleştirdiği ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Türkiye Şoförler Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Ordu Şube Başkanı Hamdi Işık, şoför esnaflarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Işık, Altınordu ilçe merkezde gerçekleştirdiği ziyaretlerde ise hayli yoğun ilgi görüyor.

Ziyaretlerinde şoför esnaflarının talep, istek ve beklentilerine kulak veren Işık; “Ordu’da şoför esnaflarımızın birlik ve beraberlik içerisinde olmaları bizler için çok önemli bir hassasiyettir. Şoför kardeşlerimiz her zaman başta Ordu olmak üzere Türkiye gündeminde ki konularda özellikle kahraman Mehmetçiğimizin Afrin operasyonu hususunda birlik ve beraberlik adımlarını daha da perçinlemişlerdir. Odamız tarafından düzenlenen konvoy ve okuttuğumuz mevlüt programlarında da birlik içerisinde hareket etmişlerdir.

Bu noktada bütün şoför esnaflarımızı canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum. Ordu’da şoför esnaflarımızın birliğini ve düzenini kimse bozamayacak. Kimsenin aramıza nifak sokmasına da asla izin vermeyeceğiz. Bundan sonra da aynı şevk ve daha fazla azimle şoför esnaf kardeşlerimizin geleceğe daha emin ve daha istikrarlı bir şekilde taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Şoför esnaflarından Beytullah Altun ise yaptığı değerlendirmede; “Hamdi Işık başkanımız 25 yılın üzerinde bu camiaya hizmet veren bir idarecidir. Ordulu şoförlerin bütün hak ve kazanımları noktasında üstün hizmetleri olmuştur. TŞOF Genel Merkezinde bile kabul gören tek isimlerden birisidir. Gece gündüz demeden 7/24 dertlerimizle dertlenen, kederlerimizle kederlenen, sevinçlerimizle sevinen bir başkan olarak mücadelesini sürdürmektedir.

Biz şoför esnafları olarak ahde vefayı asla unutmayız. Yarın seçim var diye söylemiyoruz. Hamdi Işık başkanımız ömür boyu aynı zamanda da fahri başkanımız olarak kalacaktır. Biz bu cumartesi günü yapılacak seçimde de yine yanında ve yine arkasında olacağız. Bir ve birlik olmaya devam edeceğiz”  diye konuştu.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri