Ana Sayfa Ordu Haber 14 Şubat 2018 468 Görüntüleme

HOŞGELDİN “ÇINAR” BEBEK

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın basın danışmanı Gazeteci Ersin ve Pınar Şahin Özmen çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Genç anne-baba, Ordu Sevgi Hastanesi'nde dünyaya gelen minik bebeklerine 'Çınar' adını verdi.

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın basın danışmanı Gazeteci Ersin ve Pınar Şahin Özmen çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Genç anne-baba, Ordu Sevgi Hastanesi’nde dünyaya gelen minik bebeklerine ‘Çınar’ adını verdi.

Ordu Olay ve Habertürk gazetelerinde çalıştıktan sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın basın danışmanı olarak yaklaşık 4 yıldır görev yapan Gazeteci Ersin ve eşi Pınar Şahin Özmen çiftinin minik bebekleri dünyaya geldi. Genç çiftin dünyasına mutluluk katan minik bebeğe, genç çift Çınar ismini verdi.

Minik Çınar’ın 7 Şubat’ta dünyaya gelmesiyle birlikte Özmen Ailesi’nin sevenleri de doğumun gerçekleştiği hastaneye akın etti. Mutlulukları yüzlerinden okunan genç çiftten yıllarca gazetecilik yaparak, hayatı demeç almakla geçen Ersin Özmen, adeta konuşması unuttu, dili tutuldu. Sevincinden kelimelerin boğazında düğümlendiğini söyleyen Gazeteci Ersin Özmen, oğlu minik Çınar’ın dünyaya gelmesiyle ilgili olarak, “Hayatım boyunca yaşadığım en muhteşem duygu” demekle yetindi.
Ersin Özmen, eşi Pınar Şahin Özmen ile Özmen ve Şahin ailelerini tebrik ediyor, minik Çınar’a bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek temenni ediyoruz.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri