Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 25 Ocak 2018 259 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

Valimiz Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz hanımefendinin okulların tatil olmasını fırsat bilerek Baba ocaklarına giderek aile ziyareti yaptıklarını..

Valimiz Seddar Yavuz ve  eşi Selda Yavuz hanımefendinin okulların tatil olmasını fırsat bilerek  Baba ocaklarına giderek aile ziyareti yaptıklarını..

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın sabah namazı sonrası çay ocakları ve esnaf ziyaretleri yaparak yapılan hizmetler dahil bir çok konuda güzel sohbetlere imza attığını..

Ordu Emniyet Müdürlüğü ASAYİŞ Şube ekiplerinin son günlerde şehir merkezinde yaptıkları başarılı uygulamalar sayesinde vatandaşların derin bir oh çektiklerini..

Ordu’da borcunu unutmayıp ancak ödemeyen başkan yardımcısının kim olduğunun yakıda vizyona gireceğini..

Ordu’da sosyal olmayan Komünistler olarak tanınan entel sakallıların Ordu’nun geleceğini köreltmek için şehir dışında bir işyeri önünde haftada bir toplanarak şarap festivali hazırlığı yaptıklarını…

MHP eski Milletvekili Cemal Enginyurt ve Hatice Enginyurt’un biricik prensesleri Miraynaz Enginyurt’un dün küçük bir operasyon geçirdiğini ve durumunun çok iyi olduğunu…

Birahanede 3 bira içerek masaya attığı tekmeyle kendini Cüneyt Arkın sanan şahsiyetin sonradan öğrendiğimize göre Tecavüzcü COŞKUN olarak tanındığını..

FETÖCÜ kimlikleri ile tanınan bazı şahsiyetlerin kurum müdürlerini ziyaret ederek sosyal medyada fotoğraf paylaştıklarını…

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri