Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Türkiye Cumhuriyetinin bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması açısından başlatılan Zeytin Dalı Harekatının terör örgütlerine ve dış destekçilerine gereken mesajı vereceğini kaydetti. Başkan Şahin yayınladığı mesajda; “20 Ocak 2018 tarihinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatını ilk öğrendiğimiz andan itibaren gerek sosyal medya aracılığıyla, gerekse basın yoluyla harekata olan desteğimizi gösterdik, Türk Ordusu bu harekatı tamamlayana kadar da göstermeye devam edeceğiz. Askerlerimizin kayıp vermeden zafer haberleriyle dönmesini bütün kalbimizle diliyorum. Türk milleti her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda tek yürek anlayışı ile bu yolda Dünya’da eşsiz bir millet olduğunu gösterdi.” dedi.
Başkan Şahin; “Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye’nin kuzey batısında Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere Zeytin Dalı Harekatı başarıyla devam ediyor. 20 Ocak’ta fiilen başlamış olan Afrin operasyonunda Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diliyorum. Ülke güvenliğimiz için son derece önemli olan bu harekatta Allah vatan evlatlarımızın yar ve yardımcısı olsun.”dileklerinde bulundu.
Son olarak Başkan Şahin; “Suriye’nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik başlatılan “Zeytin Dalı Harekatında 22 Ocak 2018 tarihinde Kilis/Gülbaba Köyü Güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada Türk Ordusu ilk Şehidini vermiş, Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa ÖZALKAN Şehit düşmüştür. Afrin’e gerçekleştirilen “Zeytin Dalı Harekat”ında Şehit düşen Kahraman Şehidimize Allah’tan Rahmet Kederli Ailesine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ORDU
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Ana Sayfa
Ordu Haber
24 Ocak 2018
211 Görüntüleme
OTSO’DAN ZEYTİN DALINA DESTEK
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Türkiye Cumhuriyetinin bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması açısından başlatılan Zeytin Dalı Harekatının terör örgütlerine ve dış destekçilerine gereken mesajı vereceğini kaydetti
Benzer Haberler
-
BAŞKAN GÜLER’DEN KADİR GECESİ MESAJI
-
Valimiz Sayın Muammer EROL’un Kadir Gecesi Mesajı
-
Valimiz Sayın Muammer EROL’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
-
BAŞKAN GÜLER’DEN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” MESAJI
-
BAŞKAN GÜLER’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
-
SON YILLARIN EN SERT KIŞ DÖNEMİNDE OSKİ SAHADA
-
BAŞKAN GÜLER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
-
Valimiz Sayın Muammer EROL’un Berat Kandili Mesajı
-
2024 YILINDA OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
-
BAŞKAN GÜLER’DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI
-
BAŞKAN GÜLER’DEN YENİ YIL MESAJI
-
DOĞAL HAYATI DESTEKLEYEN GÖLETLER İNŞA EDİYORUZ