Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 22 Kasım 2017 467 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da bir araya geldiği ve konuşma otobüsünün üzerine çıkartarak başarılı belediye başkanı arkadaşımız diye tanıtarak alkışlattığı Büyükşehir Belediye başkanı Enver Yılmaz’a yakında Ordu’ya geleceğim hemşerilerime selam sevgi ve muhabetlerimi yolluyorum dediğini..
  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da bir araya geldiği ve konuşma otobüsünün üzerine çıkartarak başarılı belediye başkanı arkadaşımız diye tanıtarak alkışlattığı Büyükşehir Belediye başkanı Enver Yılmaz’a yakında Ordu’ya geleceğim hemşerilerime selam sevgi ve muhabetlerimi yolluyorum dediğini..

 

  1. Ordu’nun son günlerde şikayete en çok maruz kalınan sağlık kurumları ile ilgili şikayetler nedeniyle Valimiz Seddar Yavuz’un devlet hastanesindeki bakımsızlık ve yetersizlik konularına el atması istendiğini..

 

  1. Altınordu belediye başkanı Engin Tekintaş’ın havaların yağışlım olası belki hizmetlerimiz geciktirir ama asla aksatmaz diyerek çalışmalara devam mesajı verdiğini..

 

  1. Ordu’nun malum fetöcülerinin sosyete mekanlarına takılarak ayrı bir kimlik arayışına girdiklerini..

 

  1. Ordu’da Öküz altında buzağı arayan şarlatanaların aslında öküz altı yerine odalarındaki divan altında Horoz aramaları gerektiğini…

 

  1. Fındığın kalitesi ve geleceği için Ruhsatsız fındık bahçelerin sökülmesi gerektiğini söyleyen Ziraat Odaları temsilcilerinin tarım bakanına özel bir rapor hazırladıklarını..

 

  1. Ordu siyasetinin önemli isimlerinden Eski belediye Başkanı ve Milletvekili Kazım Türkmen’i ölümünün 2 yılında rahmetle andığımızı…

 

  1. Havaların soğuması ve yoğun yaşlı günlerin başlayacak olması nedeniyle etrafımızdaki yoksul ve yardıma muhtaç kişileri unutmamamız gerektiğini..

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri