Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 20 Kasım 2017 246 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Şehidimizin cenazesinde konuşan valimiz Seddar Yavuz’un “Kimileri geçmişinden utandırır kimileri ise ŞEREF katar”sözlerinin çok önemli mesaj olarak algılandığını…

Şehidimizin cenazesinde konuşan valimiz Seddar Yavuz’un “Kimileri geçmişinden utandırır  kimileri ise ŞEREF katar”sözlerinin çok önemli mesaj olarak algılandığını…

  1. Ordunun sevilen sayılan esnaflarından olan kayınpederim İbrahim Şahini dün sevenlerinin gözyaşların arasında toprağa verdiğimizi..
  2. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Projelerimizi hayata geçirmeye EMİN adımlarla yürüyoruz diyerek ORDU Karadenizin çok çabuk gelişen en önemli yaşam kentidir dediğini..
  3. Eğitime çok önem veren Valimizin öğrencileri ziyareti esnasında bir öğrencinin söz alarak valimize “Öğrenci Öğretmenden şefkat bekler” söylemesine valimizn öğretmenlere dönerek tebessüm ettiğini..
  4. İçişleri Bakanlığının talimatı üzerine Ordu’da alınacak 100 Bekçi istihdamı için 2 binden fazla gencimizin başvuru yaptığını..
  5. Ordu’nun geçmişte yaşanabilir sokaklarından  olan Barbaros Caddesinde Bar stili içkili yerlerin faliyete geçmesinden sonar TEKSAS caddesi olduğunu…
  6. Kurucu İl başkanlığına Av. Tevfik Karabulutun getirildiği İYİ Partide ilçe teşkilatları çalışmasına ağırlık verildiğini..
  7. Karadeniz KENT KONSEYİNİN ortak hedefinin Samsun Sarp Demiryolu Projesi olarak Rapor haklinde hükümete sunulmasının kararlaştırıldığını.
Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri