Ana Sayfa Ordu Haber 16 Kasım 2017 415 Görüntüleme

VALİ YAVUZ VE EŞİNDEN ÖRNEK HAREKET “KONAK KAPISI HALKIN KAPISI OLDU”

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un Vali Konağı’nda dün sürpriz konukları vardı.

 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un Vali Konağı’nda dün sürpriz konukları vardı.

Daha önce evlerinde ziyaret ettiği engelli aileleri, engelli çocuklarıyla birlikte Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a sürpriz bir ziyaret yaptı.

Anne Nafiye Kılıç ve bedensel engeli bulunan 13 yaşındaki oğlu Alper Kılıç, Sebahat Büyükçolak oğlu Ömer Büyükçolak,  Aysun Günaydın oğlu Emirhan Günaydın ile Gökdeniz Çaltepe’yi Vali Konağı’nın bahçesinde ağırlayan Selda Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bayan Yavuz, ”Kapımız sizlere her zaman açık. Vali Konağı sizlerin evi. Ne zaman arzu ederseniz sizlerle bir arada olmaktan büyük keyif aldığımı özellikle belirtmek isterim. Dün yaptığınız sürpriz ziyaret beni çok mutlu etti” dedi.

Fırsat bulduğu her anında şehit ve gazi aileleri, engelli aileler, Huzurevi sakinleri, çocuk ve sevgi evlerine ziyarette bulunduğunu hatırlatan Bayan Yavuz, ”Sizin evlatlarınız, bizim evlatlarımız. Sizlere destek olmaya hazır olduğumuzu da bilmenizi isterim” diye konuştu.

Engelli çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet ederek, Vali Konağı’nın bahçesini de gezdiren Bayan Yavuz,  engelli çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Engelli çocukların aileleri ilk kez Vali Konağı’na geldiklerini söyleyerek, gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a teşekkür ettiler ve “Sayın Valimiz Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz Hanımefendi’nin güleryüzü ve pozitif enerjisi bizlere hem moral, hem de güç verdi. Çocuklarımız Vali Konağında çok güzel bir gün geçirdiler. Hem çocuklarımız, hem de biz engelli anneleri için güzel bir hatıra olarak kalacak” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri