Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 9 Kasım 2017 225 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ocak ayı ziyaret programları arasına Ordu’yu aldığını…

 

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ocak ayı ziyaret programları arasına Ordu’yu aldığını…
  2. UNUTULMASINKİ; Kan ve Organ Bağışı yapmak bizlerin en önemli görevi olmalı, çünkü bir gün bizlere veya çok önemli yakınlarımıza lazım olabilir.
  3. Bir süre önce vefat eden TESK Başkanı Aydın Bostancıoğlu’nun yerine Erdoğan Akyürek’in seçilerek Başkanlık koltuğuna oturduğunu..
  4. Özellikle mahalle aralarında sürücülerin hız denemesi yapmalarının çocuklara tehlike yaratması nedeniyle vatandaşları canından bezdirdiğini..
  5. Hükümetin bu senede TMO oyunu ile Fındık üreticisini Fındık baronlarının kucağına iterek zengini zengin fakiri ne bulursan ye sana o yakışır mesajı ile yalnız bıraktığını..
  6. İşadamı Yusuf Hartamacı ile Mali Müşavirler Odası eski Başkanı Mali Müşavir Ertuğrul Yüksel’in Gençlik,Askerlik ve Mahalla arkadaşlıklarını bugünlere taşıyan yegane ikili olduklarını…
  7. Ordu’da “İYİ” Parti çalışmalarından bir ses çıkmamasının kafalarda soru işaretleri yaratmaya başladığını…
  8. Ordu’nun Şiir Dostu olarak tanınan değerli insanlarından Mehmet Işık’ın ani vefatının sevenleri arasında üzüntü yarattığını..
  9. Perşembe Belediyesi AK Parti eski Belediye Meclis Üyesi Y.A’nın TOKİ konutları için vatandaşların yatırdığı paraları kendi hesabına yatırdığı iddiası ile tutuklandığını…

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri