Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 14 Temmuz 2024 437 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

X.TÜRK MİLLETİNİN TÜM DÜNYAYA BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERİLDİĞİ O GÜN BUGÜNDÜ…

X.15 Temmuz DEMOKRASİ yürüyüşünde FETÖCÜLER yine en ön safhalarda olacaktır. Biz Bugün sokaklara CUMHURİYETİMİZE, BAYRAĞIMIZA ve ŞEHİTLERİMİZİN sahipsiz olmadığını göstermek için çıkıyoruz onlar gibi DÖT korkusundan değil…

X.Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın, Fındık yevmiyesinin 800 lira açıklanmasına yapılan yorumlar sonrası “Abuk-sabuk yorumlar geldi ki hayret etmemek mümkün değil 1500 liramı açıklayacaktık diyerek eleştirilere cevap verdiğini.

X.CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in fındıkta oyun oynamaya kalkanları uyararak AK Parti Milletvekili ve Fiskorbirlik Başkanı Lütfi Bayraktar’ı da istifa etmeye çağırdığını.

X.Bizim Köyün Sosyal Medya FENOMENİ Gazeteci Nedim Kovan’ın haberlerinden çok aracının yaptığı arızların takipçileri tarafından daha çok takip edildiğini.

X.Kesintileri vatandaşlara bildirmeyen YEDAŞ yöneticilerinin parasını vatandaşların sırtına vurduğu 24 saat yanan sokak lambalarından haberleri dahi olmadığını.

X.İNCİK BONCUK ÇİÇEK BÖCEKLE ve GIYTIRIK Sanatçı bozuntularına verdikleri on binlerce liralarla tüyü bitmemiş yetimlerin haklarını yediren PROJE Çocuğunun da 15 Temmuz imalatı olduğunu.

X.Ordu’da denizde boğulmalara karşı önlem almak amacıyla kurulan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM)’in 1 ayda 39 kişiyi boğulmaktan kurtardığını.

X.52 Orduspor FK  Başkanı Şükrü Bodur’un , son üç sezonda bir tanesi yarı final iki tanesi final olmak üzere bir üst ligin kapısından döndüklerini, bu sezon ise bir üst lige çıkmaya kararlı olduklarını söyleyerek taraftarları takımlarına sahip çıkmaya davet ettiğini.

X.2024 yılına baktığımızda yine değişen bir şey yok. Yazları Hava Sıcak ve KURAK… Bazı insanlar ise hala YAVŞAK…

X.GÜNÜN SÖZÜ: En güçlü iki silah, sabır ve zamandır.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri