Ana Sayfa Bunları Biliyormusunuz ? 6 Mart 2024 138 Görüntüleme

X.Göreve başladığı günden beri Hizmette ayırım olmaz prensibi ile Orduluların sorunlarını çözme ve Projelerini hayata geçirmedeki tutumu ile tarafsız devlet adamı profili çizen valimiz Muammer Erol’un kısa sürede vatandaşların gönüllerinde yer edindiğini.

X.Görev süresi boyunca kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla Altınordu ilçemizin her sokağına her köşesine ve her insanın hayatına dokunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in özellikle yoksul vatandaşlarımıza uzattığı elleri sayesinde hayır dualarını almaya devam ediyor.

X.CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un , Şubat ayı enflasyon verilerine yönelik değerlendirmelerde “Türkiye’de ise her 10 kişiden 4’ü, iki günde bir et, tavuk ve balık tüketebilecek finansal güce sahip değil” bilgisini paylaşarak acı bir gerçeği ortaya koyduğunu.

X.Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftasının, Defterdar İbrahim Bayraktar ve ekibinin Ordu’da da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve saygı duruşuyla başlattığı etkinlikler, il yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve mükelleflerin katılımıyla hafta boyunca devam ederek coşkuyla kutlandığını.

X.AK Parti Perşembe Belediye başkan adayı Cihat Albayrak’ın Meclis üyeliğine aday olan arkadaşları ve partilileriyle ilçenin her noktasını ziyaret ederek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadığını…

X.Partisinin Belediye Başkanlığına aday göstermediği şahsiyetin kaçamak yapmak için gittiği Samsun gecelerinde efkar dağıtırken kendisinden kimlik isteyen polislere benim kimliğimi ne yapacaksınız bir baltaya bile sap olmadım diyerek ağlamaya başladığını.

X.2019 seçimlerinin Kırmızı Kazaklı sevimli çocuğu olarak girdiği seçimi kazanan Ulaş Tepe’nin Gülyalı’da “sevimsizin biri” diye anılmaya başlandığının iddia edildiğini.

X.Ordu Siyasetinin nabzının attığı adresinin Siyasette kanaat önderleri arasında yer alan Şahin Mobilya Şahap Şahin’in işyeri olduğunu.

X.Altınordu İlçesinin Vitrin Mahalleleri arasında yer alan Bahçelievler Mahallesinde Muhtarlık görevine yeniden aday olan Nazım Felek arkadaşımızın güvenilirliği ve samimiyeti ile mahalle sakinlerinden önemli destek gördüğünü.

X.Bu şehirde öldükten sonra Otopsi raporunda Fesatlıktan öldü yazılacak çok şerefsizin yaşadığını.

X.Dün yeni Teknik Direktörü ile ilk antrenmanına çıkan MOR BEYAZLI ekibimiz 52 Orduspor FK takımının futbolcularının antrenmandaki hırslarının ve çalışkanlıklarının ön plana çıktığının dikkatleri çektiğini.

X.UYARIYORUZ: Pompa fiyatlarının 1- 2 Lira altında ucuza benzin satan istasyonlardan yakıt alan sürücüleri bekleyen tehlikenin maliyet olarak

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri