Ana Sayfa Bunları Biliyormusunuz ? 8 Haziran 2023 403 Görüntüleme

X.Dün eski valilik binasında Geleneksel HALK Gününde yoksul yardıma muhtaç ve isteği olana vatandaşlarımızla bir araya gelen valimiz Tuncay Sonel ile kendini ziyarete gelen yaşlı teyzelerimiz arasında duygulu anlar yaşandığını.

X.CHP kulislerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ordu siyasetinin çok önemli bir ismiyle görüşmelere başlanıldığının konuşulduğunu.

X.Vali Tuncay Sonel’in ilçelerde yaptığı Asayiş toplantılarında Mülki İdare Amirleri ve Güvenlik güçlerinden Boğulmalara karşı önlem alınması için özel çalışmalar yapılması talimatı verdiğini.

X.Ordu’da geçmişte Kaymakamlık görevinde bulunan başarılı yöneticilik yapan Niyazi Etten ve Abdullah Demir’in yeni çıkacak valiler Kararnamesinde önemli kentlere VALİ olarak atanacaklarının konuşulduğunu.

X.Büyükşehir Belediyesinin Projelerini durdurmak için mahkeme kapılarını mesken tutan Ordu Çevre Derneğinin vatandaşlardan tepki almaya devam ettiğini.

X.Bucak mahallesi 341 nolu sokakta yaşayanların öğrencilerin gayrı ahlakı davranışlarından rahatsız olduklarını ve bu sokağın Emniyet güçlerince takibe alınmasının istediklerini.

X.Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin Sokakları Pazar yeri yapan Seyyar Satıcılara tahahüt kağıdı imzalatılarak son bir uyarılarda bulunduklarını.

X.Pazartesi günü akşam saat 19.00 da Ankara’da Eryaman Stadyumunda Belediye Derincespor ile karşılaşacak olan 52 Orduspor FK takımı Başkanı şükrü Bodur’un 2.lige çıkmaları halinde Teknik Heyet ve Futbolcularına maç sonrası soyunma odasında özel prim paketi vereceğini.

X.Play Off yarışında sahasında Karamanspora yenilerek elenen Orduspor 1967 takımımız Yönetimi Teknik Heyeti ve Futbolcularına sporseverlere yaşatmış oldukları heyecan için TEŞEKKÜR ettiğimizi.

X.UNUTULMASIN Kİ; Kurban bağışlarınız için en doğru Adresin MEHMETÇİK VAKFI olduğunu.

X. MERAK EDİYORUM: ORDU TURİZM Mİ YOKSA DİLENCİ VE SURİYELERİN BARINDIĞI YAŞAM KENTİ Mİ!

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri