Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 10 Ocak 2023 504 Görüntüleme

X.NE YUVARLAK MASAYMIŞ BE: Çok fazla bir şey yazmıyoruz sadece samimi söylüyorum “O masada Çalışan Gazeteciden başka ne ararsan var”!

X.“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile çalışan mülki idare amirleri, devletimizin en köklü, en temel, en önemli yapı taşlarından biridir. Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum idarecilik mesleğinin bu anlamlı gününde, öncelikle tüm meslektaşlarımın “İdareciler Günü”nü tebrik ediyorum mesajı yayınlayan Valimiz Tuncay Sonel’in Devletimiz ve milletimiz arasındaki bağları güçlendirmek suretiyle vatandaşlarımızın gönlünde sağlam bir yer edinebilmek ve kalıcı hizmetlere imza atabilmek, ülkemizin 2023 ve diğer hedeflerine ulaşmasına en büyük katkıyı sunacaktır.sözleri ile güne damgasını vurduğunu..

X.Genel Sekreter, Daire Başkanları ve Müdürleriyle 3.5 saat toplantı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in, önceliğimiz vatandaş memnuniyeti ve hizmettir diyerek üstü kapalı imalarda bulunarak uyarılarda bulunduğunu..

X. AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu’nun Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı basını bir kenara bırakıp Televizyonlara Özel ÇİÇEK göndererek kutlama yapmasının gözlerden kaçmadığını…

X.Ordu Çevre Derneği yetkililerinin Çaybaşı ve İlküvez mevkiinde bulunan Katı Atık ve Enerji Üretim merkezinin suları kirlettiği ve balık ölümlerinin gerçekleştiği iddialarının FOS çıktığını..

X.AK Partiden Milletvekili aday adaylığı için aylar öncesinden çalışmalarına başlayarak 19 ilçeyi dolaşarak vatandaşlarla buluşan eski İl genel Meclisi başkanı Şanser Şahin’in “ben bir yola çıktım iyide yaptım bundan sonra takdir Cumhurbaşkanımızındır” mesajı verdiğini..

X.BENDEN SÖYLEMESİ: AK Partiye en büyük düşmanlığı Muhalefet değil AK Parti içinde gezinerek iş takipçiliği yapan AKP’LİLERİN yaptığını…

X.GÖNÜL ADAMI OLMAK: Büyüklerimiz derdi ki herkesin adamı olacağına “GÖNÜLLERİN ADAMI OL” İyi ki varsın EYÜP CAMCI Seviliyorsun…

X.BUGÜNÜN SÖZÜ: İNSANIN DOSTUDA DÜŞMANIDA KENDİSİDİR…

X. GÜNÜN SÖZÜ: Cesaret korkunun yokluğu değil, korkuya direnmek, korkuya hükmetmektir.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor Musunuz ?

Bunları Biliyor Musunuz ?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri